Carlos Tevez Argentina Argentinos Juniors Boca Juniors Campionate externe

Tevez, inger si diavol in Argentina! Fostul star al lui City si Juventus i-a rupt piciorul unui adversar, cu o intrare teribila, dar a dat si o dubla

Carlos Tevez a fost inger si diavol in meciul Boca 3-1 Argentinos Juniors. Atacatul a marcat doua goluri, dar a fost si protagonistul unui moment groaznic: i-a rupt piciorul unui adversar.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Septembrie 2015, 09:56
Data actualizarii: Luni 21 Septembrie 2015, 10:09

Carlitos Tevez a ajuns la cota 4 in 8 meciuri pentru Boca. Internationalul argentinian de 31 de ani a marcat o dubla in meciul din weekend, dar a fost si antierou, dupa ce i-a rupt piciorul unui adversar.

Carlos Tevez nu s-a putut bucura de dubla marcata cu Argentinos Juniors. Atacantul i-a rupt piciorul lui Ezequiel Ham, la o faza la care arbitrul nu i-a dat insa nici macar galben.

"Sunt foarte suparat si trist, nu am vrut sa intru dur, am incercat sa atac mingea. Imi pare foarte rau si ii cer scuze lui Ezequiel", a spus Carlos Tevez in presa argentiniana.

Echipa care a terminat insa cu un om mai putin pe teren a fost invinsa Argentinos Juniors. Reinaldo Lenis a incasat rosu dupa un fault.

Accidentatul Ezequiel Ham a fost si cel care a marcat pentru Argentinos Juniors.

VIDEO - REZUMATUL VIDEO ESTE AICI

VIDEO - CLICK AICI PENTRU A VEDEA INTRAREA DURA A LUI TEVEZ

Marcatorii si echipele

Modifică setările cookies