Zinedine Zidane Olympique Marseille Real Madrid Franta

Zinedine Zidane și-a refuzat clubul de suflet! Oferta primită de antrenor 

Zinedine Zidane (51 ani) este liber de contract din iunie 2021, de când s-a despărțit de Real Madrid. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 28 Septembrie 2023, 11:44
Data actualizarii: Joi 28 Septembrie 2023, 14:52

Antrenorul francez a ocupat funcția de 'principal' doar la Real Madrid, alături de care a scris istorie. Zinedine Zidane a primit oferte în ultimii doi ani, una dintre cele mai importante de la Paris Saint-Germain, însă a refuzat-o, așteptând o propunere din partea Federației Franceze de Fotbal, care însă i-a prelungit înțelegerea lui Didier Deschamps. 

Tehnicianul a mai primit recent o ofertă, tot din prima ligă a Franței, de la clubul său de suflet, Olympique Marseille. Propunerea a venit după ce Marcelino Garcia Toral a părăsit echipa, în urma amenințărilor venite din partea ultrașilor. 

Zinedine Zidane a refuzat-o pe Olympique Marseille 

Conform Mundo Deportivo, Zinedine Zidane se afla pe lista antrenorilor doriți de conducerea lui Olympique Marseille pentru a prelua echipa, alături de Christophe Galtier, fostul tehnician de la Paris Saint-Germain. Zidane însă a refuzat oferta primită de la echipa din orașul în care s-a născut, alesul fiind Genaro Gattuso în locul său. 

Sursa citată precizează că Zidane nu este convins de proiectul propus de Olympique Marseille, însă în viitor nu ar exclude o posibilă colaborare. Zinedine Zidane încă speră, după ce a ratat șansa de a deveni selecționerul Franței, să revină la clubul alături de care a scris istorie, Real Madrid. Madrilenii se despart de Carlo Ancelotti în vara lui 2024, italianul urmând să preia naționala Braziliei. 

Zinedine Zidane a fost antrenorul lui Real Madrid în două mandate diferite, din ianuarie 2016 până în mai 2018, iar apoi din martie 2019 până în iunie 2021. Alături de madrileni, tehnicianul francez a câștigat 11 trofee, printre care și trei Ligi ale Campionilor.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!