Marius Șumudică a spus unde vrea să antreneze în sezonul următor

Marius Sumudica Al Shabab Stiri Marius Șumudică
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Mai 2022, 21:37
Data actualizarii: Luni 16 Mai 2022, 21:42

Marius Șumudică nu știe dacă va continua la actuala sa echipă, Al Shabab, dar a spus care este planul său pentru sezonul următor.

Șumudică s-a întors la finalul lunii martie la Shabab, echipa care l-a făcut să se simtă ”respectat și iubit”. Antrenorul lasă de înțeles că are mai multe oferte pentru a rămâne în zona Golfului.

Marius Șumudică: ”Cu siguranță rămân în zona Golfului!”

„Din cauza decesului președintelui Emiratelor Arabe Unite (n.red. - Khalifa bin Zayed) din urmă cu 3-4 zile, Arabia Saudită a fost alături de Emirate și nu s-au jucat unele etape. Astfel, campionatul s-a decalat și vom termina sezonul pe 23 iunie. 

Stăm aici până la sfârșitul sezonului, sunt negocieri. Nu știu dacă voi continua la Al-Shabab, dar cu siguranță rămân în zona Golfului!”, a spus Șumudică, la Digi Sport.

Șumudică are un bilanț pozitiv în cele opt meciuri pe banca celor de la Al Shabab. A câștigat cinci meciuri, a pierdut două, iar unul dintre acestea s-a terminat la egalitate.

Cu patru etape înainte de finalul sezonului din Arabia Saudită, Al Shabab este pe locul patru, cu 50 de puncte, la un punct distanță de următoarea clasată, Al Nasr, și la cinci puncte de locul doi, ocupat de Al-Hilal.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!