Andrei Arshavin Cristiano Ronaldo Khazar Lankaran Lionel Messi Samuel Eto o Campionate externe

Ce NEBUNIE! A ajuns la LOCUL 9 din Azerbaijan, dar este CEL MAI BINE PLATIT fotbalist al PLANETEI! Ce salariu incaseaza Arshavin:

Arde Kazanul! Rubin - Chelsea, joi 19:00, in direct Sport.ro si Voyo.ro!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Aprilie 2013, 09:35
Data actualizarii: Luni 08 Aprilie 2013, 09:42

Salariile din fotbal au explodat in ultimii ani. Daca pana in urma cu un deceniu se vorbea de salarii in jurul a 2-3 milioane de euro, in 2013 am ajuns sa vorbim despre cifre de-a dreptul uluitoare.

Asta se intampla si in cazul lui Andrey Arshavin, fotbalistul de origine rusa ajuns la Khazar Lankaran, fosta echipa antrenata de Mircea Rednic, care a semnat un contract fabulos, acesta intrecandu-i pe Messi, Ronaldo sau Eto'o din punctul de vedere al salariului lunar.

Desi si-a pus semnatura doar pe un contract pana la vara, adica pentru un contract valabil pe aproximativ doua luni, fostul fotbalist al lui Arsenal a incasat nu mai putin de 4 milioane de euro, noteaza Sportal.bg.

Astfel, daca Arshavin va ramane si din vara in Azerbaijan si va semna un contract pe un an de zile, ar urma sa incaseze nu mai putin de 24 de milioane de euro, cu patru peste cel mai bine platit fotbalist al planetei, Samuel Eto'o.

Mai mult, mutarea are sanse mari de reusita, mai ales ca fotbalistul ar urma sa semneze din postura de jucator liber de contract, intelegerea sa cu Arsenal expirand in luna iunie, ceea ce ar putea insemna ca acesta va incasa si o suma de bani la semnatura.

In varsta de 31 de ani, Arshavin a fost transferat in 2009 de Arsenal, contra unei sume ce nu a fost data publicitatii. Jucatorul nu a reusit sa confirme pe Emirates, chiar daca a bifat peste 100 de meciuri si a fost imprumutat in 2012 la Zenit.

Modifică setările cookies