Au bătut palma cu Luka Modric! Contract până în 2024

Luka Modric Real Madrid Campionate externe
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 15 Aprilie 2023, 09:19
Data actualizarii: Sambata 15 Aprilie 2023, 09:19

Viitorul lui Luka Modric (37 de ani) a fost pus sub semnul întrebării, având în vedere că mijlocașul a intrat în ultimele luni de contract cu Real Madrid.

În plus, croatul a primit și o ofertă de aproximativ 60 de milioane de euro pentru două sezoane din partea celor de la Al-Nassr, unde putea fi din nou coleg cu Cristiano Ronaldo, dar fostul Balon de Aur a ales să rămână în Europa.

Luka Modric, încă un an la Real Madrid!

Potrivit jurnalistului Nicolo Schira, Modric a bătut palma cu Real Madrid și va semna un contract valabil pentru încă un sezon cu echipa de pe ”Santiago Bernabeu”.

Format de Dinamo Zagreb, Modric a ajuns în 2008 la Tottenham, pentru 22,5 milioane de euro. Patru ani mai târziu, croatul a făcut pasul la Real Madrid, în schimbul sumei de 35 de milioane de euro.

Alături de madrileni, Modric a câștigat de cinci ori Liga Campionilor, iar în 2018, an în care a jucat și finala Cupei Mondale, a cucerit Balonul de Aur.

  • 38 de ani va împlini Modric pe 9 septembrie

162 de meciuri și 23 de goluri are Modric la naționala Croației. Mijlocașul nu s-a retras încă de la prima reprezentativă

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!