Rico Verhoeven vs Badr Hari! INCREDIBIL!!! FABULOS!!! Badr Hari il pune de doua ori jos pe Rico insa ISI RUPE PICIORUL cand vrea sa ii dea KO! SCENE IREALE 

Badr Hari Rico Verhoeven Box
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 21 Decembrie 2019, 22:32
Data actualizarii: Duminica 22 Decembrie 2019, 00:16

Marele meci din aceasta seara are loc in Olanda.

Runda 3: Badr Hari il pune jos pe Rico dupa o lovitura de picior la cap. Incredibil, Badr incearca sa ii dea KO dar isi rupe piciorul cand il loveste din intoarcere pe Rico. Rico castiga prin abandon in runda a treia. Badr Hari e ajutat de doctori insa plange in hohote!

Runda 2: O runda echilibrata, insa Rico a lovit mai mult si mai clar. Chiar si asa, Badr ramane periculos cu orice lovitura. 10-9 pentru Rico.

Runda 1: WOW! Badr Hari il trimite la podea pe Rico dupa o lovitura de dreapta. Olandezul se ridica repede insa nu si-a revenit total. Runda castigata cu 10-8 de Badr Hari.

UPDATE 23:45: Incepe meciul. Sunt 5 runde posibile intre cei doi, cine castiga pleaca acasa cu centura de campion la categoria grea in GLORY. Titlul este detinut in acest moment de Rico Verhoeven, care incearca sa si-l apere pentru a zecea oara.
 

UPDATE 23:39: Rico intra si el in ring

UPDATE 23:35: Badr Hari intra in ring

UPDATE 23:23: In ultimul meci dinainte de main event, Tavares il invinge la decizie pe Susperregui, dupa ce l-a pus jos in prima repriza.

URMEAZA RICO VERHOEVEN VS BADR HARI!

UPDATE 22:56: Al doilea meci este castigat de asemenea de un marocan. Mohammed Jaraya il invinge prin decizie unanima pe Massaro Glunder.

Mai avem un singur meci, Tavares vs Susperregui si apoi e marele meci. Verhoeven si Badr Hari vor urca in ring in jur de 23:30.

UPDATE 22:38: Zakaria Zouggary il invinge prin decizie unanima pe Ten Pow in primul meci al galei.

Urmeaza Jaraya vs Glunder, Tavares vs Susperregui si apoi VERHOEVEN vs HARI.
 

UPDATE:Morosanu si Benny Adegbuyi sunt prezenti la gala

Badr Hari si Rico Verhoeven se bat in aceasta seara in revansa. Cei doi s-au mai confruntat in urma cu 3 ani, in decembrie 2016, cand Rico l-a facut TKO pe Badr Hari in runda a doua, dupa ce i-a rupt antebratul.

Peste 30.000 de oameni au venit la revansa ce are loc in Arnhem, Olanda. Meciul are loc in aceasta seara, undeva in jur de ora 00:00.

Ramai pe WWW.SPORT.RO pentru a afla tot ce se intampla in ring in aceasta seara.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!