Baschet

VIDEO | Moment fabulos in NBA: Doi miliardari rivali au fost surprinsi de "Kiss Cam". Clippers a spulberat-o pe Mavericks

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Octombrie 2015, 08:58
Data actualizarii: Vineri 30 Octombrie 2015, 09:35
Rivalitatea dintre Los Angeles Clippers si Dallas Mavericks a devenit una dintre cele mai interesante din NBA. Si totul a pornit chiar in aceasta vara, de la un simplu jucator. Atunci, DeAndre Jordan a devenit free agent si a putut semna cu orice echipa. Convins de Chandler Parsons si de patronul Mark Cuban, uriasul Jordan (2,11m) si-a dat acordul verbal ca va merge la Dallas. Doar ca asta se intampla pe 3 iulie, iar, conform regulamentului in vigoare, contractul nu putea fi semnat mai devreme de 10 iulie. Ei bine, pe 10 iulie, o delegatie masiva formata din fostii sai coechipieri, Blake Griffin, Chris Paul sau noul venit Paul Pierce a ajuns in Dallas si a mers direct la casa lui Jordan, baricadandu-l pe acesta. Au comandat pizza si s-au jucat pe console, iar Jordan nu le-a mai raspuns lui Cuban sau Parsons. Cand dreptul de semnatura a intrat in vigoare, Jordan a iscalit pe contractul cu Clippers si, astfel, a dat o lovitura dura lui Dallas, care a ramas in aer, fara pivot valoros.
 

 
„Clippers au ramas tot Clippers. Sunt ceea ce au fost in ultimii 30 de ani. Poti sa le schimbi antrenorul, jucatorii, patronul. Dar raman o echipa slaba”, a declarat Mark Cuban, owner-ul lui Mavericks, cunoscut drept cel mai excentric patron din NBA. Insa Cuban a fost pus intr-o situatie destul de bizara in timpul meciului pierdut de echipa sa, scor 88-104, pe terenul lui Clippers.
Modifică setările cookies