Sabrina Ionescu Jonquel Jones Las Vegas Aces New York Liberty WNBA Baschet

FOTO ȘI VIDEO Sabrina, bat-o vina! Sabrina Ionescu, ”strălucitoare” în finala campionatului WNBA, New York Liberty - Las Vegas Aces

Baschetbalista americană de origine română continuă forma excelentă din acest sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Octombrie 2023, 11:43
Data actualizarii: Luni 16 Octombrie 2023, 11:50

Echipa New York Liberty, cu Sabrina Ionescu într-o formă foarte bună, a învins pe propriul parchet, cu scorul de 87-73, formaţia Las Vegas Aces, în cel de-al treilea meci al finalei ligii profesioniste feminine nord-americane de baschet (WNBA).

Revenită la New York după două eşecuri categorice în capitala mondială a jocurilor de noroc (la diferenţe de 17 şi 28 de puncte), Liberty era cu spatele la zid, ameninţată să piardă trofeul în cazul uui nou eşec în această serie, care se dispută după sistemul "cel mai bun din cinci meciuri".

Sabrina Ionescu, 9 puncte, 11 pase decisive, 3 recuperări în meciul 3 al finalei

Gruparea newyorkeză s-a putut baza pe duo-ul său de coordonatoare compus din Courtney Vandersloot (12 puncte) şi Sabrina Ionescu (9 puncte, 11 pase decisive, 3 recuperări), absente la Las Vegas şi care au insuflat ritmul ofensiv care i-a lipsit lui Libery în primele două partide.

Sabrina Ionescu a reuşit câteva acţiuni de clasă, inclusiv o pasă strălucitoare pentru Brianna Stewart, sub panou, sau un coş de trei puncte de la opt metri de cerc.

În atac, echipa din New York s-a bazat mult şi pe "locomotiva" Jonquel Jones, autoarea a 27 de puncte şi omniprezentă la ambele capete ale terenului.

Miercuri se joacă meciul 4 al finalei WNBA

După ce a încasat în medie peste 100 de puncte în primele două meciuri, New York Liberty a revenit în lupta pentru trofeu graţie acestui succes, având ocazia să restabilească egalitatea la general, miercuri, cu ocazia celui de-al patrulea meci, programat tot în Brooklyn.

"Va trebui să jucăm cu aceeaşi intensitate" în al patrulea joc, a avertizat Jonquel Jones după victoria echipei sale.

Agerpres

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!