David versus Goliat astazi in Autovot 2016: BMW Seria 1 si Mercedes GLE Coupe se bat in competitia popularitatii

AUTOVOT 2016 AUTOVOT 2016
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 12 Aprilie 2016, 14:42
Data actualizarii: Marti 12 Aprilie 2016, 14:49

BMW si Mercedes se lupta astazi la categoria Masini Premium pentru calificarea in turul al doilea. Daca Mercedes arunca in lupta un model nou venit pe piata, GLE Coupe, BMW mizeaza pe traditie si pe imaginea oferite de BMW Seria 1.

Editia 2016 a competitiei Autovot continua astazi cu o serie de dueluri foarte interesante atat in zona Masinilor Premium, cat si la categoria Masini Accesibile. Mercedes si BMW isi disputa calificarea in turul urmator prin doua modele interesante, in timp ce in zona Masini Accesibile avem o lupta intre un new entry pe piata din Romania si un model citadin cu radacini in istoria auto mondiala.

AUTOVOT 2016: Tabloul complet al duelurilor

Competitia din acest an va este prezentata de Golden Brau si Goodyear, sponsorii principali ai Autovot 2016.

Categoria Masini Premium: Mercedes GLE Coupe vs BMW Seria 1

Cel mai interesant duel al zilei vine la catgoria Masini Premiuml, acolo unde SUV-ul Mercedes GLE Coupe isi disputa calificarea in turul urmator impotriva lui BMW Seria 1. Duelul dintre cele doua marci este interesant si la nivel simbolic, pentru ca GLE Coupe - versiunea cu plafon plonjat a lui GLE (fost ML) - este considerat unul dintre modelele aparute intr-un segment inaugurat de BMW X6 acum 7 ani. Impozantul model semnat Mercedes are insa de partea sa o parte frontala inspirata din gama recenta de succes a marcii si spera sa puncteze la nivel emotional. De cealalta parte, BMW Seria 1 arunca in duelul de astazi facelift-ul primit anul trecut si care s-a transformat serios intr-o compacta cu look foarte atragator. Desi lupta poate fi vazuta la nivel de dimensiuni ca una intre David si Goliat, Seria 1 aduce de partea sa istoria modelului si cifre de vanzari la care un model precum GLE Coupe poate doar visa.

VOTEAZA AICI la categoria Masini Premium.

Categoria Masini Accesibile: Great Wall Hover 6 vs. Honda Jazz

Daca avem un David versus Goliat in zona Masini Premium, de ce sa nu vina si zona Masinilor Accesibile cu un astfel de duel? Iar astazi proportiile sunt identice si in duelul de la aceasta categorie. Mai mult, si aici avem un SUV tocmai lansat pe piata, dar un model de oras cu state vechi in zona auto. De o parte a ringului sta Great Wall Hover 6, un SUV care ofera ca avantaj un nivel de pret foarte bun raportat la dotari si dimensiuni, iar in coltul opus apare Honda Jazz, un model de traditie care reprezinta cu destul de mult succes marca japoneza in zona citadinelor de volum.

VOTEAZA AICI la categoria Masini Accesibile.

Cateva sfaturi din Ghidul bunelor maniere la volan:

- Nu urca niciodata la volan dupa ce ai consumat bauturi alcoolice! Nu intamplator, limita legala a alcoolemiei unui sofer este de 0,0%. Cand vrei sa ramai in control, alege Golden Brau 0.0% alcool.
- Cand folosesti faza lunga, gandeste-te la proverbul „Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!”
- Ordinea corecta a gesturilor unui sofer responsabil este: asigurarea in oglinzile retrovizoare, semnalizarea, reasigurarea si apoi manevra.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!