BMW vs. Mercedes astazi in Autovot: Seria 7 încearca sa elimine GLC in competitia popularitatii

AUTOVOT 2016
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Aprilie 2016, 09:55
Data actualizarii: Sambata 30 Aprilie 2016, 10:06

Categoria Premium a competiției anuale a popularității auto pune față în față astăzi două modele care fac parte din zone diferite ale pieței.

Limuzina Seria 7 se bate cu polivalentul GLC pentru un loc în sferturile de finală Autovot 2016.

Ediția 2016 a competiției Autovot continuă astăzi cu o serie de dueluri foarte interesante atât în zona Mașinilor Premium, cât și la categoria Mașini Accesibile.

AUTOVOT 2016: Tabloul complet al duelurilor

Competitia din acest an va este prezentata de Golden Brau si Goodyear, sponsorii principali ai Autovot 2016.

Categoria Mașini Premium: BMW Seria 7 vs. Mercedes-Benz GLC

Categoria Mașinilor Premium aduce față în față două modele din segmente diferite, dar care reprezintă la vârf mărcile care le produc în lupta cu concurenții direcți. În colțul din stânga vorbim de noul BMW Seria 7, cel mai tehnologizat model produs vreodată de marca bavareză și cea mai nouă limuzină premium lansată pe piață. De cealaltă parte, noul Mercedes-Benz GLC are rolul de a-l face uitat pe vechiul GLK și oferă o adaptare la segmentul SUV-urilor medii a liniilor de design care fac istorie de câțiva ani pe întreaga gamă a mărcii germane.

VOTEAZA AICI la categoria Masini Premium.

Categoria Mașini Accesibile: Ford S-Max vs. Volkswagen Touran


 
Volkswagen Touran și Ford S-Max sunt destinate familiilor numeroase care pun accent pe spațiu și pe versatilitatea interiorului. Aceste două caracteristici fac parte din ADN-ul ambelor modele care astăzi se duelează la categoria Mașini Accesibile, acestea fiind preferate de clienții care fie au familii numeroase, fie se bazează pe spațiul de încărcare pentru ieșirile mai lungi în care compromisul nu trebuie să existe. Doar una dintre cele două mașini va merge mai departe în competiție pentru a se lupta cu Opel Astra, câștigător în duelul de ieri contra lui Mazda CX-3.

VOTEAZA AICI la categoria Masini Accesibile.

Cateva sfaturi din Ghidul bunelor maniere la volan:

- Nu urca niciodata la volan dupa ce ai consumat bauturi alcoolice! Nu intamplator, limita legala a alcoolemiei unui sofer este de 0,0%. Cand vrei sa ramai in control, alege Golden Brau 0.0% alcool.
- O calatorie mai lunga cu masina este unul dintre cele mai complexe teste ale abilitatilor unui sofer responsabil, pentru care ai nevoie de pregatire: atat a masinii, cat si a ta.
- Stiai ca pentru a depasi in siguranta e bine ca viteza de la care initiezi manevra sa fie apropiata de cea a masinii depasite?

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!