Wayne Rooney și Patrick Vieira, în Hall of Fame-ul Premier League

Wayne Rooney Arsenal Manchester United Patrick Vieira Anglia
Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 23 Martie 2022, 20:06
Data actualizarii: Miercuri 23 Martie 2022, 20:49
Premier League și-a premiat doi foști fotbaliști.

Wayne Rooney și Patrick Viera au fost incluși în Premier League Hall of Fame, acolo unde se mai află alți 10 jucători, printre care se numără David Beckham, Steven Gerrard și Thierry Henry.

Golgheterul all-time al lui Manchester United, ajuns la 36 de ani, este al doilea cel mai bun marcator din istoria Premier League, cu 208 goluri în 491 de meciuri, fiind depășit doar de marele Alan Shearer, cu 260 de goluri în 441 de meciuri.

În timp ce Patrick Viera, fost jucător la Arsenal și Manchester City, actualmente antrenor la Crystal Palace, are 307 meciuri jucate în Premier League, câștigând trei titluiri. 

Eric Cantona, Roy Keane, Frank Lampard, Dennis Bergkamp, Steven Gerrard, David Beckham, Alan Shearer, Thierry Henry, Wayne Rooney și Patrick Vieira sunt cei înscriși, în prezent, în Premier League Hall of Fame.

În februarie, Wayne Rooney a vorbit, într-un documentar dedicat carierei sale, despre granițele și dificultățile pe care le-a învins pentru a deveni cel mai bun.

Rooney: „Mă închideam în casă și beam”

„Să devin un jucător în Premier League la 16 ani, să joc în echipa națională, nu eram pregătit de așa ceva. Nu m-am gândit niciodată la cealaltă parte a vieții de fotbalist. Nu eram pregătit de această parte a vieții mele. Mi-a luat mult timp să mă obișnuiesc și să înțeleg cum trebuie să gestionez acest lucru. Era ca și cum erai aruncat într-un loc în care nu erai confortabil. A fost dificil.

Am făcut multe greșeli când am fost tânăr, unele și cu presa. Pentru mine, să mă confrunt cu ce era în presă, cu antrenorul, cu familia, a fost dificil. În primii ani la Manchester United, până să se nască primul meu fiu, Kai, mă închideam în casă. Niciodată nu ieșeam.

Erau momente când aveai câteva zile la rând libere iar eu pur și simplu mă închideam în casă și beam, încercând să mă deconectez de la toate lucrurile care se întâmplă”, a spus Rooney.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!