VIDEO / Huliganii au devastat Londra in cele mai grave incidente din Anglia dupa anii '80!

Autor: Sport.ro
Miercuri 26 August 2009, 11:14

Doi fani au fost injunghiati in Anglia, la meciul dintre West Ham si Millwall. Caramizi, sticle si scaune au zburat pe teren, in timp ce peste 1000 de politisti s-au chinuit sa faca ordine in afara stadionului Upton Park din Londra!

Mai multe masini au fost distruse, iar un pub a fost devastat - se pare vinovatii pentru incidentele din afara stadionului nu aveau bilete la meci. Nici cei care au apucat sa intre pe stadion nu au stat cu mainile in san - au invadat terenul de trei ori, iar unii dintre jucatorii lui Millwall s-au refugiat in tunelul care duce spre vestiare.

Unul dintre fani a ajuns in stare grava la spital dupa ce a fost lovit in cap de o caramida. Unul dintre martori a dezvaluit socat: "A fost un adevarat carnagiu, suporterii voiau sa se omoare intre ei".

Politia din Londra spune ca acesta este cel mai grav act de huliganism din ultimii ani din Anglia si ca bataia a fost una organizata si planuita in cele mai mici detalii- 10 persoane au fost arestate. Doi fani au fost injunghiati, insa se afla in afara oricarui pericol.

West Ham a castigat meciul din Carling Cup in fata celor de la Millwall cu 3-1 dupa prelungiri.

Cer noros, averse, vânt puternic şi descărcări electrice în Capitală, până duminică seara
BRAT
Modifică setările cookies