Trofeul la care nu spera niciodata! Ferguson primeste cel mai mare TITLU posibil in Marea Britanie! "E cel mai mare scotian in viata, merita!"

Autor: Sport.ro
Vineri 10 Mai 2013, 09:06

	Trofeul la care nu spera niciodata! Ferguson primeste cel mai mare TITLU posibil in Marea Britanie! "E cel mai mare scotian in viata, merita!"

►Pantilimon, titular in cea mai veche FINALA din lume! FA Cup: City - Wigan, sambata 19:15 in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Doi parlamentari britanici au propus ieri ca Sir Alex Ferguson sa primeasca cea mai inalta distictie posibila pentru meritele obtinute in fotbal.

Sir Alex Ferguson se retrage, dar mai primeste un trofeu. Scotianul va fi inobilat, daca parlamentarii vor fi de acord ca cel mai titrat antrenor din istoria fotbalului britanic sa primeasca titlul de Lord.

Parlamentarii Graham Stringer si Paul Goggins sustin ca Ferguson merita aceasta titulatura pentru rezultatele fara egal obtinute in fotbal.

Ei au depus deja o motiune in care cer ca Ferguson sa fie "inobilat de indata si ridicat in Camera Lorzilor".

Un altul, John Leech, a inaintat o motiune catre Camera Comunelor in urma careia "contributia extraordinara la fotbal" a scotianului sa fie recunoscuta oficial.

Si in plus, sa se consemneze "bucuria extraordinara adusa fanilor lui Manchester United si disperarea adusa fanilor altor echipe in timpul domniei sale de 26 de ani".

"E cel mai mare scotian in viata, in opinia mea. Provoc pe orcine sa gaseasca unul mai mare. Performantele lui sunt Everestul, in materie de sport. E si un om urias!", spune George Galloway, care insa recunoaste ca Ferguson a contribuit si la rezultatele sale. "M-a ajutat sa fiu ales in Glasgow, cred ca merita un loc in Camera Lorzilor", a mai spus acesta.

Alex Ferguson a primit deja titlul de Sir dupa castigarea Ligii Campionilor cu Manchester United in 1999.

Cinci zile de haos în SUA. Un polițist și doi civili au murit în conflictele violente
BRAT