Anglia

Tottenham transferă tot din Serie A! Antonio Conte și-a mai adus un star de la fosta echipă 

Tottenham se întărește serios în această campanie de transferuri.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Ianuarie 2022, 19:09
Data actualizarii: Luni 31 Ianuarie 2022, 19:16

Antonio Conte (52 ani) a fost numit noul manager al lui Tottenham în noiembrie 2021, iar încă de la primele declarații, italianul a susținut că are nevoie de întăriri. Iar acestea au venit. Antrenorul a bifat deja două transferuri, ambele din Serie A. 

După ce a reușit să-l împrumute pe Dejan Kulusevski (21 ani) de la Juventus, până la finalul sezonului, Antonio Conte a mai convins un jucător de la multipla campioană a Italiei să vină la Spurs. Rodrigo Bentancur (24 ani) a semnat un contract cu londonezii până în vara lui 2026, iar „Bătrâna Doamnă” a încasat 19 milioane de euro în schimbul său.

Astfel, mijlocașul central pleacă după 4 ani și jumătate de la Juventus, timp în care a bifat 156 de meciuri, reușind să marcheze de 3 ori și să ofere 16 pase decisive. Uruguayanul a fost adus ca un înlocuitor pentru Dele Alli (25 ani), care va pleca alături de Frank Lampard (43 ani) la Everton. 

Scopul lui Antonio Conte este să prindă locul 4 în Premier League, ultimul care duce automat în grupele Champions League. În acest moment, Tottenham se află pe poziția a 7-a, cu 36 de puncte după 20 de etape, în timp ce Manchester United, ocupanta locului 4, are 38 de puncte, dar două meciuri în plus. 

Modifică setările cookies