Singurul lucru care stă în calea transferului lui Gareth Bale

Gareth Bale Real Madrid Tottenham Anglia Gareth Bale
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 Decembrie 2021, 14:26
Data actualizarii: Miercuri 08 Decembrie 2021, 14:38

Gareth Bale (32 de ani) a intrat în ultimul an de contract cu Real Madrid și nu a primit foarte multe șanse din partea antrenorului Carlo Ancelotti.

Cândva piesă de bază în echipa italianului la Real Madrid, Bale nu a prins foarte multe minute în acest sezon, fiind și accidentat. Sunt șanse foarte mari ca atacantul galez să plece de pe ”Bernabeu” la finele acestui sezon, iar posibila sa destinație ar putea fi chiar Premier League.

Gareth Bale poate pleca de la Real Madrid! Tottenham, posibila destinație

Tottenham l-a împrumutat pe Bale în sezonul precedent de la Real Madrid, iar acum l-ar putea lua definitiv de la fosta campioană a Europei. Gratis! 

  • Gareth Bale

Totul depinde de antrenorul Antonio Conte, care trebuie să-și dea ”OK-ul” pentru transfer, notează jurnalistul Ekrem Konur.

Bale și-a început cariera în fotbal la nivel de seniori în 2006, la Southampton, și după un singur sezon a ajuns la Tottenham, pentru 14,7 milioane de euro.

Londonezii s-au ales cu 101 milioane de euro de pe urma plecării lui Bale la Real Madrid din 2013, cel mai scump transfer din istorie la vremrea respectivă.

Acum, potrivit Transfermarkt, Bale este evaluat la ”doar” zece milioane de euro de site-urile de specialitate.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!