Raphael Varane a izbucnit în lacrimi la Chelsea - Manchester United! Fundașul central, în pericol să rateze Campionatul Mondial 

Raphael Varane Campionatul Mondial Chelsea Manchester United Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 23 Octombrie 2022, 09:09
Data actualizarii: Duminica 23 Octombrie 2022, 09:09

Raphael Varane s-a accidentat în meciul disputat de Manchester United cu Chelsea și nu a mai putut continua partida. 

Chelsea și Manchester United au remizat în etapa a 11-a din Premier League, 1-1, pe Stamford Bridge. Iar pentru „diavolii roșii” a fost un meci care a atins cote maxime. Cu Cristiano Ronaldo (37 ani) exclus din lot penru că a plecat mai devreme la vestiare contra lui Tottenham, cu Raphael Varane (29 ani) ieșit de pe teren în lacrimi, Manchesdter United a găsit puterea să egaleze în minutul 90+4, prin Casemiro (30 ani). 

Raphael Varane a părăsit terenul în lacrimi

În minutul 58, în tentativa de a-l prinde pe Pierre-Emerick Aubameyang (33 ani), Rapahel Varane s-a accidentat și nu a mai putut continua parida. Chiar pe gazon, francezul a izbucnit în lacrimi, semn că se teme că va rata Campionatul Mondial din Qatar, desfășurat între 20 noiembrie și 18 decembrie. 

Raphael Varane a intrat deja în al doilea sezon la Manchester United. Iar Erik ten Hag (52 ani) își găsese deja cuplul în centrul defensivei, odată cu aducerea lui Lisandro Martinez (24 ani), în această vară, de la Ajax Amsterdam. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!