anthony elanga Cristiano Ronaldo Manchester United Anglia

Primul jucător de la Manchester United care îl sprijină pe Ronaldo după interviu: "Nu mi-am schimbat opinia despre el"

Cristiano Ronaldo (37 de ani), fotbalistul lui Manchester United, a avut o serie de declarații în care a atacat clubul, foști colegi, dar și pe actualul și fostul antrenor de la echipă.
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Noiembrie 2022, 20:54
Data actualizarii: Vineri 18 Noiembrie 2022, 20:55

Presa din Anglia a anunțat, astăzi, că Manchester United a angajat avocați pentru a-l da în judecată pe Cristiano Ronaldo pentru interviul acordat, clubul de pe Old Trafford dorindu-și să îi rezilieze contractul portughezului fără nicio despăgubire.

Anthony Elanga: "Nu mi-am schimbat opinia față de Cristiano Ronaldo"

Printre primii jucători de la Manchester United care au reacționat după interviul lui Cristiano Ronaldo se numără Anthony Elanga (20 de ani), iar suedezul a încercat să explice la ce s-a referit colegul său când s-a arătat dezamăgit de generația nouă.

De asemenea, Elanga spune că interviul acordat de Cristiano Ronaldo nu îi va schimba impresia despre portughez, care va rămâne o sursă de inspirație pentru el.

"Cristiano vorbește despre jucătorii tineri, în general. Noi suntem o nouă generație. Eu sunt mereu concentrat la ceea ce fac, dar înțeleg la ce se referă. Sunt multe telefoane și multă tehnologie, tinerii sunt distrași ușor. Ceilalți tineri de la Manchester United ascultă (n.r - sfaturile experimentaților), dar înțeleg la ce s-a referit Cristiano.

Cristiano înseamnă foarte mult pentru mine. Nu mi-am schimbat opinia față de el. M-a ajutat atât pe teren, cât și în afara lui. E o inspirație nu numai pentru mine, ci pentru toți tinerii din club", a spus Elanga, potrivit Abola.

Ce a spus Ronaldo despre noua generație

Ronaldo s-a arătat dezamăgit de generația tânără, care nu ar mai fi la fel de dispusă să învețe de la fotbaliștii experimentați.

"Tinerii de acum nu sunt la fel ca cei din generația mea. Dar nu îi putem învinovăți, e parte din viață. Noile tehnologii îi distrag. Te ascultă, dar au două urechi. Pe una le intră ce le spui și pe alta le iese. E păcat, ai cele mai bune exemple în fața ta. Dacă nici măcar nu încerci să copiezi ce fac ei (n.r - jucătorii experimentați), e ciudat.

Eu, când aveam 18, 19, 20 de ani, mereu mă uitam la cei mai buni jucători, cum era Van Nistelrooy, Ferdinand, Roy Keane, Giggs. De aceea am succes și longevitate", a mai spus Ronaldo, în interviul acordat jurnalistului Piers Morgan.

Modifică setările cookies