Mourinho isi face echipa la Manchester! Ce transfer i-a cerut lui Ferguson la echipa unde va ajunge dupa Real:

Autor: Sport.ro
Luni 09 Mai 2011, 21:21

	Mourinho isi face echipa la Manchester! Ce transfer i-a cerut lui Ferguson la echipa unde va ajunge dupa Real:

Mourinho a fost scos de Barcelona din Liga, dar pregateste un alt meci cu marea rivala!

The Special One a fost in contact permanent cu Sir Alex Ferguson in ultima saptamana si l-a ajutat pe managerul lui United in pregatirea meciului cu Barcelona din finala Champions League.

Pe langa discutiile pe care le-au avut despre strategia care poate invinge Barcelona, Ferguson si Mourinho au abordat si tema transferurilor pe care United si Real Madrid le vor face in aceasta vara.

Mourinho i-a transmis lui Ferguson sa faca toate eforturile  pentru a-l cumpara pe olandezul Wesley Sneijder, unul dintre cei mai importanti oameni ai Interului in sezonul in care Mou a reusit tripla cu nerazzurrii.

Dupa ce antrenorul portughez a plecat din Serie A, forma lui Sneijder nu a mai fost aceeasi, asa ca o oferta de cel putin 30 de milioane de euro ii poate convinge pe oficialii de pe Meazza sa accepte transferul.

Dialogul dintre Mourinho si Ferguson nu este unul intamplator. Presa engleza a scris in mai multe randuri ca The Special One este antrenorul pe care Ferguson vrea sa il lase il locul sau pe Old Trafford atunci cand va decide sa se retraga.
 

Noile reguli de funcționare a teraselor. Ce trebuie să știe personalul și clienții
BRAT