Mikel Arteta, dărâmat după ce Arsenal a pierdut dramatic titlul: „Trebuie să găsesc o modalitate de a ridica jucătorii!”

Mikel Arteta Arsenal Nottingham Forest Premier League Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 21 Mai 2023, 09:08
Data actualizarii: Duminica 21 Mai 2023, 09:10

Înfrângerea lui Arsenal cu Nottingham Forest, 0-1, a făcut pe Manchester City campioană cu trei jocuri înainte de final. 

Arsenal a condus 248 de zile în Premier League, din etapa a treia până în a 34-a, când Manchester City a preluat prima poziție. Șansele „tunarilor” de a cuceri mult râvnitul titlu s-au spulberat în runda cu numărul 37, odată cu înfrângerea administrată de Nottingham Forest, 0-1. 

Mikel Arteta, la pământ după înfrângerea cu Nottingham Forest, care a făcut-o pe Manchester City campioană

La finalul partidei, Mikel Arteta și-a găsit cu greu cuvintele pentru a-și exprima dezamăgirea pentru modul în care Arsenal a pierdut campionatul în Premier League. Cu toate acestea, antrenorul spaniol a precizat că fanii londonezi merită o victorie în ultimul meci din competiția internă, pe teren propriu, contra lui Wolves.

„Este o zi foarte tristă, am lucrat 11 luni pentru acest obiectiv și am fost primii atât de mult timp, a  Am fost în luptă, dar nu a fost suficient. Acum va trebui să trecem peste asta.

Va trebui să ne vindecăm în următoarele zile, este foarte dureros. Sunt extrem de trist. Trebuie să găsesc o modalitate de a ridica jucătorii. Avem o săptămână grea în față și o mare responsabilitate, de a juca în fața fanilor noștri (n.r. împotriva lui Wolverhampton) care au fost extraordinari tot sezonul și merită un joc foarte bun”, a declarat Mikel Arteta după înfrângerea cu Nottingham Forest. 

Manchester City a devenit campionă în Anglia cu trei meciuri rămase până la final. De asemenea, elevii lui Pep Guardiola au ocazia de a realiza o triplă istorică, dacă le vor învinge pe Manchester United și Inter Milano în finala FA Cup, în direct pe PRO Arena și VOYO, respectiv finala UEFA Champions League. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!