"Mi-a spus clar asta!" Un fost jucator de la Manchester City nu va uita niciodata meciul cu FCSB din Champions League! Care este motivul si ce s-a intamplat

"Mi-a spus clar asta!" Un fost jucator de la Manchester City nu va uita niciodata meciul cu FCSB din Champions League! Care este motivul si ce s-a intamplat

Un jucator de la Manchester isi va aduce mereu aminte de meciul cu FCSB.

Fostul jucator al celor de la Manchester City, Joe Hart, a plecat de la club la putin timp dupa ce a venit Guardiola la echipa, chiar daca pana in acel moment a fost titular in poarta "cetatenilor". Ultimul meci disputat de Hart in tricoul lui City a fost cel cu FCSB din returul play-off-ului din Champions League.

Guardiola a ajuns la City in 2016. Acesta a venit la echipa cu mai multe schimbari, printre care si inlocuirea lui Hart caruia i-a reprosat ca nu are un joc de picior stralucit. Hart a recunoscut ca antrenorul spaniol i-a transmis inca din primele zile ca nu va mai fi luat in calcul pentru postul de titular la echipa si rememoreaza ultimul meci pe care l-a disputat in tricoul lui City.

"Pep a fost foarte clar cu mine cand mi-a spus ca trebuie sa plec de la Manchester City. Am mai jucat un meci inaintea inchiderii ferestrei de transferuri, era un meci din preliminariile Champions League cu FCSB. 

M-a intrebat daca vreau sa joc si i-am spus: 'Asculta, tu esti managerul! Tu decizi cine joaca si cine nu joaca, nu eu iau aceste decizii'. Am jucat, a fost foarte emotionant. Nu a fost ok, dar a fost grozav sa ma aflu in fata unui stadion plin de iubire, care a inteles ca decizia de a pleca nu imi apartine", a declarat Joe Hart pentru Manchester Evening News.

VIDEO PROTVPLUS.RO

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies