Marcelo Bielsa negociază cu un club din Premier League! Echipa pe care o poate prelua ”El Loco”

Marcelo Bielsa Bournemouth Premier League Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 12 Noiembrie 2022, 15:11
Data actualizarii: Sambata 12 Noiembrie 2022, 15:13

Marcelo Bielsa (67 de ani) este aproape de revenirea în antrenorat, la aproape nouă luni de la despărțirea de Leeds United.

Pe banca celor de la Leeds, Bielsa a reușit o performanță fantastică. A reușit să promoveze echipa de pe Elland Road în Premier League după 17 ani, dar a fost demis înainte de finalul sezonului precedent, din cauza rezultatelor modeste ale echipei în primul eșalon.

Acum, Bielsa este aproape de a reveni în Premier League. Bournemouth, echipă care a rămas recent fără antrenorat, a demarat negocierile cu antrenorul sud-american și i-a oferit un contract valabil până la finalul sezonului 2022-2023, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon, scrie jurnalistul Nicolo Schira.

Dacă va accepta provocarea de a prelua Bournemouth, Bielsa va avea ca obiectiv salvarea de la retrogradare. Este pe locul 17, ultimul care asigură salvarea de la retrogradare, cu 13 puncte după 14 etape.

Marcelo Bielsa a scris istorie la Leeds United

Newell’s Old Boys, Atlas, America, Velez Sarsfield, Espanyol, Athletic Bilbao, Olympique Marseille, Lazio, Lille, Leeds şi naţionalele din Chile şi Argentina sunt echipele pe care le-a mai pregătit Bielsa în carieră.

  •  
  • 170 de meciuri a stat acesta pe banca lui Leeds, având o medie de 1.61 puncte pe meci.
  • Sezonul 2003-2004 era ultimul în care Leeds juca în Premier League, înainte de era Bielsa.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!