Manchester City, neconvingători pe Villa Park! Golul lui Haaland nu a mai contat: cetățenii pleacă cu un singur punct din Birmingham

Manchester City Aston Villa Erling Haaland Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 03 Septembrie 2022, 21:48
Data actualizarii: Sambata 03 Septembrie 2022, 23:06

Manchester City a făcut deplasarea la Birmingham pentru a se duela cu Aston Villa în etapa a șasea din Premier League.

"Cetățenii" au încasat al doilea rezultat de egalitate din startul sezonului din eșalonul de top englezesc, Premier League. Trupa de pe Etihad nu a reușit să se impună la Birmingham, în confruntarea cu Aston Villa.

"Orășenii" i-au pus probleme lui Manchester City încă din primele minute și au putut să obțină rezultatul de egalitate pe final, când Leon Bailey a restabilit egalitatea din pasa de excepție a lui Jacob Ramsey.

Formația dirijată de Pep Guardiola a deblocat tabela în minutul 50, prin cuplul de excepție Kevin De Bruyne și Erling Haaland. Atacantul care a costat-o pe City 60 milioane de euro a primit o centrare perfectă de la belgian și a îndeplinit o simplă formalitate: să împingă mingea în plasă.

Manchester City a ratat șansa de a ajunge în vârful clasamentului, acolo unde Arsenal se situează cu cinci victorii din cinci posibile, fără a disputa etapa cu numărul șase. "Cetățenii" au acumulat, până acum, 14 puncte și se află la cinci distanță de vicecampioana de anul trecut, Liverpool (9p).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!