Julian Alvarez Manchester City Anglia

Julian Alvarez semnează! Contract până în 2028 pentru campionul mondial

Julian Alvarez (23 de ani), campion mondial cu naționala Argentinei, este aproape de a semna un nou contract.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 11 Martie 2023, 11:24
Data actualizarii: Sambata 11 Martie 2023, 11:24

După ce a câștigat cel mai râvnit trofeu din fotbal alături de naționala țării sale, Alvarez a fost dorit de mai multe cluburi importante din Europa, dar se pare că va rămâne la Manchester City, cu care are, oricum, contract până în 2027.

Julian Alvarez, aproape de a semna un nou contract!

”Cetățenii” vor să-și asigure serviciile sud-americanului pe o perioadă mai lungă, astfel că acesta este pe cale de a semna un contract valabil pentru încă un sezon, adică până în 2028, scrie jurnalistul Nicolo Schira.

Chiar dacă a evoluat mai mult din postura de rezervă la Manchester City, pentru că joacă pe același post cu Erling Haaland, Julian Alvarez este văzut drept un jucător important pentru viitorul campioanei Angliei, astfel că oficialii clubului nici nu vor să audă de un transfer.

Alvarez a fost folosit în 31 de partide de Pep Guardiola la Manchester City. A marcat de zece ori, cifră la care se adaugă și trei reușite în Premier League.

Site-urile de specialitate îl evaluează pe Alvarez la 50 de milioane de euro.

Campioană de patru ori în ultimele cinci sezoane, Manchester City este pe locul doi în Premier League după 26 de etape, cu 58 de puncte, la cinci puncte în spatele liderului Arsenal.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!