Anglia

Gigi Becali dezvăluie oferta uriașă primită pentru Denis Alibec din Anglia. De ce a căzut transferul

Gigi Becali a vorbit despre o ofertă primită pentru Denis Alibec, în 2017, când atacantul îmbrăca tricoul lui FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Aprilie 2022, 09:31
Data actualizarii: Vineri 15 Aprilie 2022, 09:32

Transferat de FCSB la începutul anului 2017, de la Astra, pentru două milioane de euro, Alibec a avut evoluții excelente și a marcat nouă goluri, iar după șase luni putea pleca pentru o sumă de cinci ori mai mare.

Gigi Becali dezvăluie oferta uriașă primită pentru Denis Alibec din Anglia

Finanțatorul celor de la FCSB spune că a refuzat o ofertă de 7 milioane de euro de la Sporting Lisabona pentru că avea deja pe masă o propunere de 10 milioane de la un club din Anglia. Totuși, transferul lui Alibec nu s-a mai realizat pentru că fereastra de mercato era pe final, iar formația respectivă a întârziat tratativele.

"Cu Alibec atunci n-am refuzat, dar era unul din Anglia la birou la noi care ne dădea 9 milioane de lire sterline, deci aproape 10 milioane de euro. Ceilalți ne dădeau 7. Era ultima zi. A venit cineva și comunica cu nu știu ce club din Anglia și deja negociam pentru 10.

Dacă negociam pentru 10, cum să-l dau cu 7? Eu îl dădeam și cu șase. A căzut că a fost ultima zi de transferuri, ne-au ținut englezii și nu s-a mai făcut", a spus Gigi Becali, la Digisport.

Denis Alibec a mai rămas un sezon la FCSB, iar în vara anului 2018 a revenit la Astra, pentru 1,4 milioane de euro. Ulterior, internaționalul român a mai jucat la Kayserispor și CFR Cluj, iar în prezent este împrumutat la Atromitos de la formația turcă.

  • 12 goluri și 10 pase decisive a reușit Denis Alibec în cele 42 de meciuri jucate
  • 3 milioane de euro valora Denis Alibec în vara anului 2017, conform Transfermarkt
Modifică setările cookies