VIDEO Gafă antologică făcută în Anglia de portarul lui Reading: "E în spatele tău!"

Örjan Nyland Championship Harry Cornick luton reading Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 07 Mai 2022, 18:38
Data actualizarii: Sambata 07 Mai 2022, 18:39

Orjan Nyland (31 de ani), portarul lui Reading, a comis o gafă majoră în meciul cu Luton, pierdut de echipa sa, scor 0-1, în ultima etapă din Championship.

În minutul 45+1 al meciului, goalkeeper-ul norvegian de la Reading a vrut să repună o minge din propriul careu. Nyland a aruncat balonul din mână pentru a pregăti o degajare, însă nu a observat că în spatele său se afla Harry Cornick.

Gafă antologică făcută de Anglia de portarul lui Reading

Atacantul lui Luton a profitat de eroarea lui Nyland, a luat mingea și a marcat unicul gol al meciului, care i-a asigurat echipei sale calificarea în play-off-ul pentru promovarea în Premier League.

"Nyland a aruncat așa mingea de trei-patru ori, așa că m-am gândit să-mi încerc norocul și să stau în spatele lui. Fanii lor strigau: 'e în spatele tău, e în spatele tău!', dar nu i-a auzit. A aruncat mingea și am trimis în poartă. Nu am mai încercat asta niciodată, am zis să încerc și a meritat", a spus Harry Cornick, după meci, potrivit Get Reading.

Gafa vine de la un portar experimentat, cu 34 de meciuri în naționala Norvegiei. De-a lungul carierei, Nyland a mai jucat pentru Molde, Ingolstadt, Aston Villa, Norwich și Bournemouth.

Portarul a rămas liber de contract în iarnă, iar în martie a semnat cu Reading, formație la care a strâns 10 meciuri și a încasat 15 goluri.

Reading, echipa de care aparține George Pușcaș, împrumutat la Pisa, a încheiat sezonul din liga a doua engleză pe locul 21, ultimul care asigură salvarea, cu 41 de puncte.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!