Erik ten Hag pune presiune, după ce a auzit că starul lui Manchester United e dorit la PSG: ”Trebuie să ia o decizie”

Erik ten Hag Manchester United PSG Anglia Erik ten Hag
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 Decembrie 2022, 09:07
Data actualizarii: Luni 12 Decembrie 2022, 09:10

Marcus Rashford (25 de ani) va intra în ultimele șase luni de contract cu Manchester United, dar nu duce lipsă de oferte.

Presa internațională a scris că ar exista un interes din partea celor de la PSG, unde ar putea fi coleg cu Leo Messi, Neymar și Kylian Mbappe. Întrebat despre posibilitatea ca Rashford să plece de la echipă, Erik ten Hag a răspuns scurt.

Erik ten Hag pune presiune: ”Trebuie să ia o decizie”

Antrenorul a pus presiune pe atacantul său, spunând că acesta ar trebui să ia o decizie în ceea ce-l privește, în cel mai scurt timp.

”Trebuie să ia o decizie, noi putem doar să-i arătăm că Manchester United este cel mai bun club la care poate fi”, a spus antrenorul olandez.

Rashford are contract cu Manchester United până în vara anului 2023, dar există opțiune de prelungire pentru încă un sezon. Site-urile de specialitate îl evaluează la 55 de milioane de euro pe atacantul englez.

Rashford a făcut junioratul la Manchester, iar în 2016 a fost promovat la prima echipă a ”diavolilor”. În acest sezon, englezul a reușit să marcheze de 11 ori și să ofere trei pase decisive în 24 de partide, în toate competițiile.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!