"Ce sunt astea? Eu nu antrenez asa ceva!" Reactia nervoasa a lui Guardiola dupa ce Manchester City a fost spulberata de Leicester

"Ce sunt astea? Eu nu antrenez asa ceva!" Reactia nervoasa a lui Guardiola dupa ce Manchester City a fost spulberata de Leicester

Surpriza de proportii etapa asta in premier League.

Leicester a trecut cu 4-2 de Manchester City, intr-un meci in care a avut 2-0 inca din minutul 5 (Vardu si Simpson). Trupa lui Ranieri a condus cu 3-0 in minutul 20, pentru ca in minutul 79 Vardy sa reuseasca al treilea gol, pentru 4-0.

In ultimele 10 minute de joc, Kolarov si Nolito au redus din diferenta, dar City nu a mai putut salva partida.

La finalul meciului, Guardiola a fost iritat dupa ce un jurnalist englez l-a intrebat daca nu cumva faptul ca jucatorii sai au pierdut toate tacklingurile a stat la baza infrangerii:

"Eu nu sunt un antrenor de tackling-uri. Eu nu antrenez asa ceva. Eu vreau sa joc bine si sa marchez goluri. Ce sunt tacklingurile? Trebuie sa castigi duelurile, e adevarat. Niciodata nu vei castiga sau pierde un meci din cauza statisticilor"

"Nu sunt dezamagit de jucatorii mei, sunt profesionisti, stiu ce s-a intamplat pe teren si vor incerca sa creasca pe viitor. Nu am controlat baloanele lungi si mingea a doua. Poate a fost greseala mea. Eu vreau sa joc fotbalul pe care il simt, vreau mereu sa controlez meciul"

"Am spus-o acum trei saptamani ca nu suntem inca destul de puternic. Trebuie sa analizam cum putem avea mai multe baloane in careul advers, sa devenim mai buni"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lista țărilor din „zona roșie” actualizată. Cei care vin din aceste zone nu stau în carantină dacă sunt vaccinaţi
BRAT
Modifică setările cookies