Anglia

"Ce sunt astea? Eu nu antrenez asa ceva!" Reactia nervoasa a lui Guardiola dupa ce Manchester City a fost spulberata de Leicester

Surpriza de proportii etapa asta in premier League.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 11 Decembrie 2016, 12:50
Data actualizarii: Duminica 11 Decembrie 2016, 12:52

Leicester a trecut cu 4-2 de Manchester City, intr-un meci in care a avut 2-0 inca din minutul 5 (Vardu si Simpson). Trupa lui Ranieri a condus cu 3-0 in minutul 20, pentru ca in minutul 79 Vardy sa reuseasca al treilea gol, pentru 4-0.

In ultimele 10 minute de joc, Kolarov si Nolito au redus din diferenta, dar City nu a mai putut salva partida.

La finalul meciului, Guardiola a fost iritat dupa ce un jurnalist englez l-a intrebat daca nu cumva faptul ca jucatorii sai au pierdut toate tacklingurile a stat la baza infrangerii:

"Eu nu sunt un antrenor de tackling-uri. Eu nu antrenez asa ceva. Eu vreau sa joc bine si sa marchez goluri. Ce sunt tacklingurile? Trebuie sa castigi duelurile, e adevarat. Niciodata nu vei castiga sau pierde un meci din cauza statisticilor"

"Nu sunt dezamagit de jucatorii mei, sunt profesionisti, stiu ce s-a intamplat pe teren si vor incerca sa creasca pe viitor. Nu am controlat baloanele lungi si mingea a doua. Poate a fost greseala mea. Eu vreau sa joc fotbalul pe care il simt, vreau mereu sa controlez meciul"

"Am spus-o acum trei saptamani ca nu suntem inca destul de puternic. Trebuie sa analizam cum putem avea mai multe baloane in careul advers, sa devenim mai buni"

Modifică setările cookies