Jose Mourinho Dele Alli Tottenham Anglia

"Am fost la un pas să mă retrag la 24 de ani". Starul britanic care a vrut să se lase de fotbal din cauza lui Jose Mourinho   

Dele Alli i-a oferit un interviu amplu lui Gary Neville, pentru show-ul The Overlap, interviu pe parcursul căruia a vorbit despre mai multe momente marcante din viața sa.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Iulie 2023, 16:24
Data actualizarii: Joi 13 Iulie 2023, 16:25

Jucătorul de 27 de ani a povestit despre perioada pe care a petrecut-o la Tottenham, atunci când Jose Mourinho a fost antrenor, mărturisind că a fost la un pas să se retragă definitiv, din cauza relației pe care a avut-o cu tehnicianul portughez. 

"Este dificil să spun un moment anume, când au început lucrurile să meargă prost. Probabil cel mai trist moment din viața mea a fost pe vremea când am fost antrenat de Jose Mourinho. Cred că aveam 24 de ani.

Îmi amintesc că a fost o fază, m-am trezit într-o dimineață și am pers la antrenament... nu m-a mai jucat, eram într-o situație dificilă. 

Îmi amintesc că m-am uitat în oglindă, știu că sună dramatic, dar m-am întrebat dacă m-aș putea retrage acum, la 24 de ani. 

A fost dureros să am acest gând la doar 24 de ani, să vreau să renunț. M-a durut foarte tare, a fost încă un lucru de care a trebuit să am grijă. 

Eram prezentat drept un petrecăreț de către tabloide, însă realitatea era total diferită. Percepția oamenilor despre mine a fost una falsă față de felul în care îmi trăiam viața", a povestit britanicul, citat de Daily Mail. 

În 2018, Dele Alli era evaluat la 100 de milioane de euro!
 

În 2018, fotbalistul era evaluat la nu mai puțin de 100 de milioane de euro de către site-urile de specialitate, iar acum are o cotă de piață de "doar" 8 milioane de euro. La Beșiktaș, unde a fost împrumutat de Everton pentru sezonul recent încheiat, mijlocașul a fost cel mai bine evaluat jucător din lot.

Dele Alli se poate lăuda și cu 37 de selecții pentru naționala Angliei, pentru care a marcat de trei ori. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!