Inca un rezultat rusinos: Belarus 1-0 Romania! "Nu-mi vine sa cred ca am pierdut!"

Autor: Sport.ro
Sambata 29 Mai 2010, 21:00
Inca un rezultat rusinos: Belarus 1-0 Romania! "Nu-mi vine sa cred ca am pierdut!"

Nationala lui Sandoi nu a reusit sa castige in amicalul cu Belarus. Au primit gol pe finalul reprizei secunde si au evoluat in superioritate numerica inca din minutul 22

Comenteaza aici rezultatul nationalei mici!

Constantin Gangioveanu: "Am dominat meciul!"

Tricolorii mici au pierdut la Minsk cu un gol incasat pe final de meci! A fost cel de-al doilea amical disputat de nationala U21 a Romaniei  in aceasta saptamana, dupa cea cu Serbia, de miercuri, castigata cu 3-1.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Stanislav Dragun, care a inscris cu un sut de la aproximativ 25 de metri, in minutul 87.

Echipa folosita de Sandoi este: Straton, Rapa, Chiriches, Papp, Barboianu, Cristea, Zaharia, Onicas, Sburlea, Ionita, Hora.

Torje si Gaman au fost accidentati si nu au facut deplasarea iar Sandoi l-a pus capitan pe Papp.


Constantin Gangioveanu: "Am dominat meciul! Am avut foarte multe ocazii de gol in repriza a doua! Meciul a fost la discretia noastra! Nu-mi vine sa cred ca am pierdut! Am atacat minute in sir poarta lor. La un moment dat am avut un fault pe care arbitrul nu l-a dictat iar pe contraatac au marcat ei!"
 

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Legile adoptate de Parlamentul European care au schimbat definitiv viața cetățenilor UE
BRAT