Alte sporturi

Scandal SEXUAL de proportii in lumea MILIONARILOR. Patronul echipei de fotbal care viziona filme INTIME cu MAJORETE. Cine l-a dat de gol si prima sa reactie

Finantatorul clubului Washington Football Team e nevoit sa raspunda unor acuzatii de hartuire sexuala.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 August 2020, 12:26
Data actualizarii: Joi 27 August 2020, 12:32

Presa americana, in cazul de fata ziarul The Washington Post, a intrat in posesia unor informatii care ii denigreaza imaginea afaceristului Daniel Snyder (55 de ani), nimeni altul decat proprietarul echipei de fotbal american din capitala Statelor Unite.

  • Scandal SEXUAL de proportii in lumea MILIONARILOR. Patronul echipei de fotbal care viziona filme INTIME cu MAJORETE. Cine l-a dat de gol si prima sa reactie

Dezvaluirile jurnalistilor de peste Ocean au pornit de la zeci de marturisiri facute de cei care au lucrat de-a lungul timpului sub comanda lui Snyder la Washington Redskins (numele echipei a fost schimbat in acest an in Football Team), o organizatie in care femeile au fost marginalizate, discriminate si exploatate sexual.

Astfel, Daniel Snyder e pus acum sa justifice un material video cu continut erotic pe care el insusi l-a comandat si in care majoretele echipei (celebrele "cheerleaders") erau surprinse in momente intime, fara haine. Totul s-ar fi petrecut in urma cu un deceniu, mai exact in 2008, cu ocazia unui calendar sexy realizat de respectivele majorete. De asemenea, una dintre fete a mers mai departe, acuzanadu-l pe Snyder ca a trimis-o la un moment dat in camera de hotel a unui prieten al patronului pentru "a se cunoaste mai bine". 

Intr-o prima reactie, milionarul american a declarat ca nu stie nimic si nu-si aminteste de un asemenea film, cerand chiar ziaristilor de la Washington Post sa faca publice filmarile, iar acestea sa fie supuse unei expertize legale pentru verificarea autenticitatii.

Modifică setările cookies