Moment istoric! Primul sport care legalizeaza MARIJUANA: "E un tratament mai bun pentru dureri decat orice medicament!"

Autor: Sport.ro
Joi 16 Ianuarie 2014, 18:13

	Moment istoric! Primul sport care legalizeaza MARIJUANA: "E un tratament mai bun pentru dureri decat orice medicament!"

► Ajax - PSV, duminica 17.30, in direct la Sport.ro si Voyo.ro! "Pentru ca" iarba si fotbal: HIGH, OLANDA :)

Liga profesionista americana de fotbal studiaza posibilitatea legalizarii marijuana ca tratament pentru sportivii accidentati. 

Marijuana e legala in doar cateva state din SUA, insa ea este permisa in scopuri terapeutice in mai multe tari din intreaga lume. Acum americanii se gandesc serios sa le permita fotbalistilor sa fumeze marijuana, pentru a se trata in cazul accidentarilor. 

Liderii NFL au ajuns la concluzia ca marijuana poate fi un tratament mai bun pentru dureri decat medicamentele luate acum de sportivi. Propunerea vine chiar inaintea Super Bowl, eveniment urias ce va avea loc pe 2 februarie la New York. 

Asta ar insemna un moment istoric in lumea sportului, lume in care nu s-a mai vorbit pana acum despre folosirea canabisului in scop terapeutic. 

Dar Roger Goodel, Comisarul NFL, a luat in serios propunerea si asteapta votul oficial in cateva zile. "Studiem serios acest aspect, marijuana este deja legala mai mai multe state, de sa nu o legalizam si noi?", a spus el.

Vestea vine la doar cateva saptamani de la deschiderea primului "coffee shop" legal din Colorado. In acest moment, consumul de marijuana este interzis in NFL. 

Sursa: Corriere dello Sport

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Craiova. Trei cadre medicale au suferit fracturi după ce au sărit de la etaj
BRAT

Modifică setările cookies