VIDEO: D'Artagnan EXISTA! Vezi cum se antreneaza cu gangsteri si decapiteaza oameni in cusca

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Decembrie 2010, 11:22
Data actualizarii: Marti 07 Decembrie 2010, 11:29

Vezi povestea unui personaj modern care amesteca o imagine si un stil de viata "romantic" cu o brutalitate incredibila in cusca, acolo unde este NEINVINS, strangulandu-si ultimii 10 adversari prin Ghilotina!

Cody McKenzie este un luptator aparte. Are 12 victorii in tot atatea meciuri, ultimele 10 castigate prin aceeasi tehnica, ghilotina. Secretul il destainuie chiar Cody: "Ma antrenez mult si am o echipa foarte buna in jurul meu. Secretul la ghilotina este ca petrec foarte mult timp perfectandu-mi aceasta tehnica!"

Interesant este ca luptatorul originar din Alaska nu a ales un team puternic din USA, cum ar fi Wand Fight Academy, American Top Team sau Xtreme Couture, ci se antreneaza cu "tovarasii" sai, fosti dependenti de droguri si gangsteri, dupa cum a declarat chiar Cody!

Ghilotina este o tehnica specifica luptatorilor de grappling, in care adversarul este strangulat prin punerea de presiune pe gat cu ajutorul unui brat. Capul este prins la subrat, in V-ul format de bratul indoit in jurul gatului, finalizarea semanand cu o ghilotina, de aici si numele!

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!