VIDEO "Bute a trait ORGASMUL de pugilist facand KO un adversar cu un upercut!" Vezi REZUMAT!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 18 Aprilie 2010, 11:54
Data actualizarii: Duminica 18 Aprilie 2010, 15:52

TRANSMITE-I AICI UN MESAJ LUI BUTE!

CLICK AICI PENTRU A VEDEA REZUMATUL MECIULUI!

"Bute este un urias",  scrie presa din Canada dupa victoria stralucita a romanului cu columbianul Edison "Pantera" Miranda in fata caruia a reusit sa-si apere, pentru a cincea oara, titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF.

CLICK AICI PENTRU REZUMAT VIDEO!

"Totul s-a desfasurat asa cum eu si antrenorul Stéphan Larouche am prevazut. Am lucrat la acest upercut in timpul pregatirii din Florida. Cand l-am lovit cu acest upercut, am simtit ca s-a terminat. Cu Miranda trebuia sa atac, nu doar sa stau la contraatac, asa ca am luat controlul din prima repriza. In repriza a treia am vazut ca voia sa joace cu indrazneala si am profitat de aceasta deschidere a lui. Am spus ca nu voi incerca sa castig prin KO, dar nici nu-i voi lasa ocazia sa castige inainte de limita", a spus Lucian Bute in presa de la Montreal.

Bute a subliniat ca parintii lui au fost la meciul de la Montreal. "Tata a asistat la meci, dar mama nu. Ea nu a dorit niciodata sa ma vada boxand, ea a ramas in vestiar", a completat campionul mondial.

Antrenorul Stephan Larouche a declarat ca Bute a trait "orgasmul pentru un pugilist. "I-am spus ca a trait orgasmul de pugilist facand KO un adversar cu un upercut. Lasand gluma la o parte, sunt foarte multumit, deoarece el a muncit foarte mult", a declarat Larouche

"Este clar, evident si dovedit. Lucian Bute face parte din elita mondiala in categoria sa. Victoria in fata lui Miranda a fost asteptata si prevazuta de experti. Dar cine ar fi prezis un KO atat de rapid? Si cu un upercut?

Bute este un mare sportiv" a notat site-ul cyberpresse.ca. 

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!