Mutu s-a facut ZIDAR pentru a-i ajuta pe copiii bolnavi!

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 20 Martie 2010, 13:54
Data actualizarii: Sambata 20 Martie 2010, 14:06

Suspendat provizoriu dupa ce a fost depistat pozitiv cu sibutramina, Adrian Mutu a vizitat un apartament pe care Fundatia Tommasino Baicciotti il renoveaza pentru a-l pune la dispozitie unei familii al carei copil e tratat la un spital din Florenta, scrie fiorentina.it.

"Mutu «zidar» pentru Fundatia Tommasino Bacciotti. Adrian Mutu a vizitat, vineri, unul dintre apartamentele pe care Fundatia Tommasino Bacciotti il renoveaza pentru a-l pune apoi gratuit la dispozitia familiilor ce vin la Florenta pentru a-si trata copii bolnavi la spitalul Meyer. Munca la apartament merge bine si este prevazut ca in luna mai sa fi gata pentru a primi prima familie", noteaza sursa citata, care ilustreaza o poza in care atacantul roman poarta pe cap o casca de protectie si are in mana o unealta de zidarie.

Potrivit ziarului Il Giornale della Toscana, citat de fiorentinanews.com, datorita succesului acestui program fundatia in colaborare cu spitalul Meyer a mai luat in custodie alte cinci apartamente pe care le va renova pentru a le pune la dispozitia altor familii care vin din localitati din afara Florentei si isi vor trata copiii la clinica Meyer.
 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!