Cum i-a anuntat Pancu pe oficialii lui Poli iasi ca a semnat cu TSKA Sofia? PRIN SMS :)

Daniel Pancu Pavel Hodea Poli Iasi Transfer TSKA Sofia Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Ianuarie 2010, 18:01
Data actualizarii: Miercuri 06 Ianuarie 2010, 18:38

Vicepresedintele Politehnicii Iasi, Pavel Hodea, a declarat, miercuri, ca Daniel Pancu l-a informat, prin SMS, ca a declinat oferta facuta de Poli si va semna cu TSKA Sofia.

"Acum cateva minute, Pancu mi-a trimis un SMS si mi-a spus ca va semna cu bulgarii. «Imi pare rau! Merg la TSKA Sofia», mi-a scris Daniel.

Sunt foarte dezamagit. Iata ca in ciuda tuturor eforturilor pe care le-am facut, si sa stiti ca am facut, Pancu a preferat sa mearga la TSKA Sofia. A ales Bulgaria la sfatul impresarilor cred, plus ca este foarte aproape de Bucuresti, unde locuieste acum. A contat si faptul ca TSKA lupta pentru cupele europene. Asta e", a spus Pavel Hodea.

Oficialul iesean a mai precizat ca spera sa se materializeze celelalte transferuri pe care le-a discutat in aceste zile:

"Pana acum aveam 9-10 tinte, acum avem 8-9! Daca nu l-am putut aduce pe Daniel acasa, poate reusim celelalte transferuri. Nu pot da inca nume, pentru ca asteptam niste decizii ale Federatiei, plus ca vrem sa vedem ce decizii vor lua alte cluburi. Oricum, se anunta cel mai greu retur din ultimii 10 ani!".

Pe de alta parte, antrenorul formatiei Poli Iasi, Petre Grigoras, a declarat, in gluma, ca anul 2010 i-a adus numai scumpiri, nu si jucatorii pe care si-i dorea.

"S-a terminat vacanta si acum ne-am intors la treaba pentru a pregati returul de campionat. Noutati? Anul 2010 a adus multe scumpiri, jucatori - nu! S-au scumpit toate, gazul, carburantii...! Asteptam ca in aceste zile, pana la plecarea in stagiul de pregatire de la Poiana Brasov, sa perfectam transferurile pe care ni le-am propus“, a spus Petre Grigoras la reunirea lotului echipei.

Grigoras a mai precizat ca nu va lua nicio masura impotriva jucatorilor care au venit cu kilograme in plus, ci acestia singuri isi vor face probleme: "Nu sunt chiar asa dur precum par. Nu voi lua nicio masura impotriva jucatorilor care au venit cu kilograme in plus. Singuri isi vor face probleme, deoarece nu vor rezista programului de pregatire".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!