Cei mai tari pescari din Romania! In 6 oameni au prins 3 tone de crap la Campionatul National: "Nu putem minti. Chiar am castigat"

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Iulie 2012, 22:07
Data actualizarii: Duminica 15 Iulie 2012, 22:09

O echipa de pescari meseriasi din Brasov ne va reprezenta la Mondialul de pescuit crap din septembrie. La fel ca la fotbal, echipa are si un finantator: ca sa faca rost de bani, omul a vandut o casa si a investit in momeli si ustensile.

Cei mai tari pescari din Romania se lauda cu o captura record. In 6 oameni au prins in cele 3 etape ale campionatului national peste 3 tone de crap.

"Pescarul se poate spune ca e mincinos. Dar acum nu putem sa mintim, chiar am castigat", spune Claudiu Lucas.

Energy Carp Brasov e numele echipei care va reprezenta Romania la Mondialul de pescuit. Competitia va avea loc in septembrie, pe Lacul Corbu din Mamaia.

"Ii felicit de asemenea pe campioni. Noi pe viitor o sa facem eforturi sa imbunatatim pista de concurs. O sa facem de toate, o sa veniti de drag aici sa stai la mare, la soare, la plaja", spune Florin Carstocea, proprietarul Lacului Corbu.

"NU! Locul 1! Ori locul 1, ori nimic. Asta e promisiunea noastra", spune Claudiu Lucas.

Pescuitul nu e deloc un sport ieftin. Presedintele clubului castigator nici nu mai are bani de prime.

"Am cheltuit o casa la Rosu si trebuie sa ma premieze ei pe mine. Nu am facut socoteala, si daca e sa zic cred ca divortez", spune presedintele clubului, Valeriu Martoiu.

S-a lasat si cu petrecere la finalul campionatului national de pescuit crap. Culmea insa... pescarii n-au gustat nicio specialitate din peste. Au preferat sarmalele.

"Nu mananc, nu-mi place. Imi place doar sa-l prind, sa ma joc cu el, si apoi sa-l eliberez. Daca omoram obiectul muncii, nu mai avem ce sa scoatem', mai spune Claudiu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!