Blestemati sa nu vada golurile Angliei: de ce au ratat englezii golul lui Defoe!

Anglia Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Iunie 2010, 15:37
Data actualizarii: Joi 24 Iunie 2010, 15:42

Cateva mii de fani englezi care urmareau meciul Slovenia - Anglia, din ultima etapa a grupei C, au ratat si cel de-al doilea gol al nationalei Albionului la Cupa Mondiala, din cauza unei pene de curent, dupa ce la partida cu SUA postul ITV a difuzat o reclama in momentul in care Gerrard inscria.

Pana de curent a avut loc in sud-vestul Londrei, in cartierele Richmond si Twickenham, incepand la ora locala 15.20 (17.20 in Romania) si durand aproximativ o ora, informeaza Daily Mirror.

Atacantul Jermain Defoe a marcat golul victoriei in minutul 23 al partidei care s-a disputat la Port Elizabeth, dar fanii care se aflau in pub-uri nu au putut sa se uite decat la niste ecrane negre.

Multi dintre suporteri au iesit in strada in cautarea unui ecran care sa functioneze, dar toate eforturile lor au fost in zadar.

Distribuitorul de energie electrica, EDF si-a asumat vina pentru acest incident si a mentionat ca au fost probleme cu un cablu de inalta tensiune. Compania si-a cerut scuze pentru incidentul care i-a lasat fara curent pe oameni pentru mai bine de o ora.


Unul dintre suporteri, Grace Smith, care urmarea meciul in Web Ellis pub, s-a declarat revoltat: "Cred ca e un scandal. E bizar. Un om a intrat in pub si a strigat ca e 1-0".

Curentul a revenit la primii consumatori cand mai erau sase minute din meci, la ora locala 16.38 (18.38 in Romania).
Un astfel de incident nu are loc pentru prima oara la Cupa Mondiala in Anglia. O reclama difuzata de ITV HD, unul dintre posturile care detin drepturile de transmisie a meciurilor de la Cupa Mondiala, a facut ca prima reusita a englezilor la CM, golul marcat de Steven Gerrard in minutul 4 al partidei cu SUA, din prima etapa a grupei C a Cupei Mondiale, sa nu fie prinsa in direct.

Nationala Angliei a inscris doar doua goluri la turneul final, iar in faza optimilor de finala va intalni reprezentativa Germaniei.

Sursa: Mediafax

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!