Asta e oferta la care Chiriches viseaza de-o viata! 'Mi s-au inmuiat genunchii cand i-am vazut pe jucatorii aia!' Clubul pentru care UITA DEFINITIV de Barcelona

Vlad Chiriches Steaua Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 06 Iulie 2012, 15:34
Data actualizarii: Vineri 06 Iulie 2012, 15:34

Chiriches e pe lista Barcelonei, dar refuza sa citeasca ziarele din Spania. Pana nu vede oferta, se gandeste doar cum sa supravietuiasca in cantonamentul lui Reghe.

Cand au aflat ca stelistul ar putea ajunge la Barca, portughezii si-au adus aminte ca romanul a invatat fotbal la Benfica! A fost promovat in prima echipa de fostul selectioner al Spaniei, Jose Antonio Camacho, dar s-a acchidentat inainte sa debuteze! Chiar daca a prins doar antrenamente alaturi de Rui Costa si Nuno Gomes,

Chiriches a ramas impresionat de perioada petrecuta pe Da Luz! Viseaza sa se intoarca la Benfica si sa le arate oamenilor din club ca poate fi o solutie de top pentru supercampioana din Portugalia.

'A Bola' ii sustine ambitia: "Probabil ca Benfica se intreaba de ce l-a lasat sa plece. Acum, cand il vede pe lista Barcelonei, parca incepe sa ii para tot mai rau! Poate in viitor vor repara greseala!"

Chiriches e fan declarat Benfica: "Am simtit ca pamantul imi fuge de sub picioare cand m-am antrenat pentru prima data cu Rui Costa, Petit si Nuno Gomes, erau jucatori pe care ii vedeam doar la televizor. Cand m-am antrenat cu ei mi-am dat seama ca acolo trebuie sa fiu, in fotbalul adevarat. Pentru asta, trebuie insa foarte multa munca".
 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!