Paula centreaza inapoi spre Mutu: "Pozele sunt din 2006!"

Adi Mutu Fiorentina Show
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Ianuarie 2010, 16:29
Data actualizarii: Sambata 23 Ianuarie 2010, 16:30

Fata care a facut valva in presa cand a fost fotografiata in bratele lui Adi Mutu, povesteste despre intalnirea cu atacantul nationalei.

Paula Weber are 24 de ani si spune ca s-a intalnit cu Mutu in august 2006, intr-un hotel din Chicago. Impreuna cu alte doua prietene au luat masa la un restaurant de lux, iar Adi Mutu a fost in centrul atentiei.

Dupa publicarea pozelor, Mutu a declarat ca cina a avut loc in 2004, cand el nu era casatorit. Unde e adevarul?

„Sunt cu moralul la pamant. Efectiv, mi s-a facut rau cand am vazut imaginile in presa. Plang intruna! Sunt casatorita de doi ani, va dati seama in ce situatie sunt si eu! Nu-mi trebuia una ca asta!

M-a sunat o prietena, Cristina, din Chicago, sa-mi spuna ca Adi Mutu vine in oras si ca a fost de acord sa se intalneasca acolo cu mai multe persoane, dar nu cu foarte multe. Ne-a spus ca sta o saptamana, in interes de afaceri. Ne-a precizat ca tocmai o nascuse Consuelo pe Adriana si ca voia sa-si tatueze numele fiicei sale!

Eu nu vreau sa ii fac rau lui Mutu. Vreau sa il vad ca da goluri pentru Romania. Am acordat acest interviu doar ca sa clarific neadevarurile aparute in presa”, a povestit Paula in Libertatea.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!