11 martie 2016 18:27

SURPRIZA! "Putina lume stie care e numele meu din buletin" Cum il cheama de fapt pe Catalin Morosanu

Morosanu lupta la Sport.ro, pe 26 martie

Fiare dezlantuite in cusca la KOnfruntarea campionilor! Marti, 21:00, in direct la Sport.ro!

Tremura Oltenia: Craiova vrea in Europa! Craiova - Voluntari, joi, 20:30, in direct la Sport.ro!

Cea mai tare gala de box a anului, LIVE la ProTV pe 29 aprilie! ASEDIU pe Wembley: Klitschko vs Joshua si Simion vs Quigg!

Faima lui Morosanu nu cunoaste limite. Luptatorul roman a reusit sa umple toate salile in galele in care a luptat in ultimii ani. Celebritatea sa a luat amploare dupa ce a reusit sa castige anul trecut show-ul TV intitulat "Sunt celebru, scoate-ma de aici".

Scenele cu Morosanu la galele din Italia, cand romanii veniti la gala au invadat ringul pentru a-l lua in brate au facut senzatie, Morosanu avand nevoie de protectie pentru a nu fi luat pe sus de fani.

Debutul lui Morosanu in 2016 va avea loc pe 26 martie, in direct la Sport.ro. Acesta va lupta in Puerto Rico, in partea cealalta a globului, intr-o editie speciala Local Kombat. Luptatorul roman si-a postat recent pe pagina personala de Facebook o poza in care arata ca si-a luat viza de USA.

Surpriza! Fanii au constatat ca pe Morosanu nu il cheama Morosanu, ci Morosan! "Morosan sau Morosanu? Daca au scris Morosan si te cheama Morosanu sa stii ca este posibil sa ai probleme. Incearca sa remediezi problema", i-a scris un fan, iar "Moartea din Carpati" i-a raspuns: "Putina lumea stie ca in buletin numele meu este Morosan."Citeste si:
5 comentarii
 • 19 februarie 2017
  morosan Cei care nau nici o legătură cu numele asta știu și istoria numelui ????...
 • 12 martie 2016
  Avram Iancu Ba bozgor jegos Morosan vine de la raul/orasul Mures, datat de greci ca find Marros, la daci.Deci bozgori l-au copiat de la ardeleni....
 • 12 martie 2016
  meow Bucovine, esti incult! Morosan e mai roman decat moldovean, deci e 100% moldovean. Conform site-ului lastnames.myheritage, numele are 63% in RO, 11% in Moldova, 7% in Spania, 7% in America, 7% in Canada, 4% in Italia. Ungaria - ZERO!...
 • 11 martie 2016
  Bodu din Pacurari "LIEKO : in ring nu va mai fi o lupta die piapushi " Ai fost mortal Cataline, cand ai papat papusha :))))))))))))...
 • 11 martie 2016
  Bucovina, plai cu flori Familia e "Marosan" in realitate, deci Kotolinn e SECUI, nu moldovean !...
 • 27 martie 2016
  bodo ce prost esti !...
BRAT