15 2017 17:21

Balint a inceput sa planga in direct! Cuvintele care l-au emotionat pe fostul jucator al nationalei. VIDEO

Gabi Balint a inceput sa planga in direct la radio Europa FM, la emisiunea prezentata de Andreea Esca. 

Bate Cupa! Marti 20:30 Sepsi - Craiova, Miercuri 20:30 Sanatatea - Steaua

Bucurati-va de fotbal, in direct la PRO TV! Marti, 31 octombrie, 21:45: AS Roma - Chelsea! Joi, 2 noiembrie, 22:00 Steaua - Beer Sheva!

Balint a vorbit despre sora lui mai mica, iar aceasta a povestit despre relatia cu fostul fotbalist. Balint s-a emotionat si a inceput sa planga.


"Sora mea s-a nascut chiar cu un an inainte sa plec eu. Am apucat putin sa stau cu ea. Am avut grija de ea. Dupa aceea, cand veneam acasa, ne intalneam tot timpul.

E o diferenta destul de mare intre noi si n-am putut sa fim atat de apropiati ca sa vorbesc orice cu ea. Unsprezece ani sunt intre noi", a dezvaluit fostul fotbalist in emisiunea "La radio cu Andreea Esca", de la Europa FM, inainte ca o inregistrare cu sora lui sa fie difuzata in emisiune.

"El a plecat de la 15 ani. Eu aveam 4 ani cand a plecat. N-as putea sa va dau multe detalii. De multe ori, cand aducea acasa colegii de fotbal imi era rusine sa vorbesc cu el. Era asa o diferenta mare intre noi. imi placea foarte mult de Dan Petrescu.

Cand a inceput sa vina acasa, ma lua in concedii la mare. Cand a fost plecat in Spania, am fost la el. Acum vine mult mai des acasa. Pot sa zic ca de cativa ani suntem mai apropiati", au fost cuvintele care l-au facut sa planga pe fostul international.FULLSCREEN
Balint a inceput sa planga in direct! Cuvintele care l-au emotionat pe fostul jucator al nationalei. VIDEO
  • /
3 comentarii
  • 15 2017
    alecsionut Se vede ca esti om fain... Bv!!! Cineva Sus o sa va ajute toata viata...
  • 15 2017
    Nea ALECU Pentru limba romana apasati tasta 1...
  • 15 2017
    mapis+pe+ziarul+asta+tiganesc+insamintator+de+ura+rasista si sora boului asta era tianul iobag talpan sau cretinul de stuncan ca sint dopuo vaci isamintatoare de ura...
Mulți dintre deținuții eliberați joi aveau condamnări pentru tâlhării și omor
BRAT