VIDEO | Mesajul lui Kane dupa ce a intrat in istorie si A FURAT punctele lui Liverpool la ultima faza: "Sa nu-mi oferiti a doua sansa!"
5 2018 10:47

VIDEO | Mesajul lui Kane dupa ce a intrat in istorie si A FURAT punctele lui Liverpool la ultima faza: "Sa nu-mi oferiti a doua sansa!"

Harry Kane a devenit primul jucator al lui Tottenham care marcheaza 100 de goluri in Premier League dupa reusita din meciul cu Liverpool.

Bate Cupa la PRO X! Miercuri, 18:30 Hermannstadt - Steaua! Joi, 20:30 Craiova - Dinamo

Marti, 6 martie, in direct la PRO TV: PSG - Real Madrid! Bucurati-va de fotbal!

Kane a salvat in-extremis un punct in partida cu Liverpool dupa ce a marcat din penalty in minutul 90+5. Kane mai ratase o lovitura de la 11 metri in minutul 87.

Imediat dupa fluierul de final, Kane s-a indreptat spre unul dintre cameramani si a transmis un mesaj pentru toti adversarii: "Sa nu-mi oferiti a doua sansa!"1 comentarii
  • 5 2018
    gogu din maidan Ma mir ca nu i-au curs bale din gura cand a pronuntat cuvantul chance. Sa vedem ce actiune va lua FA in urma meciului de aseara cand cei trei crai de la rasarit din echipa evreilor au simulat pe rand sa obtina penalty-uri. Probabil ca niciuna desigur, doar sunt "vedetele" Angliei 2 dintre ei- ma refer la Alli si limbutul asta de Kane. Niasse de la Everton a luat 2 sau 3 etape pentru ceva mult mai teatral decat ce au facut astia aseara. Chiar sunt curios ce decizii se vor lua daca vor lua mai ales ca Alli a luat si galben pentru simulare....
BRAT