Orice, oriunde, oricând, filmul cu 11 nominalizări la Oscar este acum pe VOYO!

Premiile Oscar Orice, oriunde, oricând Voyo Voyo
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 Februarie 2023, 16:45
Data actualizarii: Miercuri 08 Februarie 2023, 16:45

În premieră, abonații VOYO pot urmări filmul eveniment al începutului de an: Orice, oriunde, oricând (Everything Everywhere All at Once).

Pelicula cu cele mai multe nominalizări la Premiile Oscar 2023 urmărește o incursiune nebună în multivers. VOYO este prima platformă SVOD care pune la dispoziție utilizatorilor acest film.

”Everything Everywhere All At Once, filmul cu cele mai multe nominalizări la Premiile Oscar 2023, a fost lansat începând de ieri pe VOYO, singura platformă de streaming din România care îl difuzează, chiar înainte de a fi disponibil în cinematografe. Este o nouă experiență de vizionare în avans oferită abonaților noștri. Pe VOYO găsești de fiecare dată cele mai vizionate emisiuni și seriale PRO TV cu 24 de ore sau chiar o săptămână înainte de difuzarea pe TV. Cele mai multe filme și seriale românești, peste 160 de titluri de la seria B.D. sau Toate pânzele sus până la noile sezoane Las Fierbinți și Clanul”, a spus Andrei Bereandă, Head of Digital PRO TV. 

Capodopera cinematografică spune povestea unei imigrante de origine chineză, Evelyn, care suferă din cauza crizei vârstei de mijloc, căsniciei și a micii sale afaceri, o spălătorie. Aceasta duce o adevărată luptă pentru a-și găsi împlinirea în viață. Destinul face ca Evelyn să pornească într-o aventură nebună, în care doar ea poate salva lumea, explorând alte universuri și realități paralele, și conectându-se cu viețile pe care le-ar fi putut duce. 

Încă de la lansare, Orice, oriunde, oricând a avut încasări record, cu peste 100 de milioane de dolari mai mult decât bugetul său de producție. Publicul a rezonat cu povestea prezentată într-un mod cu totul inedit: amestec între imagini fantastice, arte marțiale, umor, dramă de familie și comentarii ironice despre era informațiilor. Datorită tuturor acestor elemente, pelicula a primit cele mai multe nominalizări la cea de-a 95-a gală de decernare a premiilor Oscar, care va avea loc duminică, 12 martie, la Dolby Theatre de la Ovation Hollywood.

Pelicula științifico-fantastică de acțiune a fost nominalizată la mai multe categorii, printre care: cel mai bun film, cel mai bun regizor (Dan Kwan și Daniel Scheinert), cea mai bună actriță în rol principal (Michelle Yeoh), cea mai bună actriță în rol secundar (Jamie Lee Curtis) sau cel mai bun actor în rol secundar (Ke Huy Quan).

O poveste captivantă cu 11 nominalizări Oscar, unde imaginația și umorul zbârnâie la cote incredibile. Orice, oriunde, oricând este disponibilă chiar acum pe VOYO!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!