Aduce voleiul prima victorie romaneasca in 2010?

Metal Galati Zarechie Odintsovo Volei
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Ianuarie 2010, 16:30
Data actualizarii: Miercuri 06 Ianuarie 2010, 16:32

Noul an incepe in forta la Sport.ro, direct in Liga Campionilor la volei. Metal Galati are sanse mari sa depaseasca grupele Ligii, performanta pe care n-a reusit-o nicio echipa romaneasca in istorie.

Meciul decisiv e in Rusia, cu Zarechie Odintsovo, in direct la Sport.ro, joi, 7 ianuarie, de la ora 16:00.

Partida de joi cu rusoaicele se anunta extrem de dificila pentru campioana Romaniei, mai ales ca in meciul tur Metalul a castigat dramatic (3-2), intorcand de doua ori rezultatul.

Cea mai promitatoare jucatoare de la Galati, Daiana Muresan, prefateaza duelul din Rusia: “Va fi greu! Rusoaicele sunt foarte bune, sunt bune de tot, poate cele mai bune! Va fi greu! Noi avem ceva probleme de lot, dar suntem hotarate sa aducem Romaniei prima victorie din 2010 intr-o competitie europeana. Dar v-am spus ca va fi greu?”

O data cu participarea Metalului in Liga Campionilor anul trecut, voleiul a atras atentia iubitorilor de sport din Romania, fiind unul dintre cele mai urmarite sporturi. Ce are in plus voleiul feminin fata de fotbal? Explica tot Daiana Muresan (foto), una dintre cele mai talentate jucatoare de la Metal si din Romania: “Diferenta e ca echipamentul sta mult mai bine pe noi, voleibalistele, decat pe fotbalisti.

In plus, chiar daca nu avem bucuria unui gol si nu intra mingea in poarta, in volei e ceva si mai frumos: momentul in care ne strangem toate la mijlocul terenului sa ne imbratisam de bucurie. Si sunt foarte multe astfel de momente. Asa ca barbatii sa deschida televizorul pe Sport.ro si n-o sa le para rau!”.

Zarechie Odintsovo – Metal Galati din grupele Ligii Campionilor la volei e in direct la Sport.ro joi, 7 ianuarie, de la ora 16:00.

Grupa Metalului
1. Fakro Muszyna (Polonia) 5p
2. Asystel Novara (Italia) 5p
3. Metal Galati (Romania) 5p
4. Zarechie Odintsovo (Rusia) 3p

Pana acum, romancele au castigat cu polonezele de la Muszyna (3-1) si acasa cu rusoaicele (3-2), dar au pierdut in Italia, cu Asystel Novara (0-3).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!