CFR Cluj Pelayo Novo Garcia Tenis Virale

GALERIE FOTO Viața l-a răpus, dar el a continuat să lupte! Fostul jucător al CFR-ului a trecut peste accidentul tragic și a început un nou drum

Fostul jucător al campioanei Românei a avut un nou motiv de bucurie. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Iunie 2022, 17:42
Data actualizarii: Marti 28 Iunie 2022, 17:43

Pelayo Novo (31 ani) a fost transferat de CFR Cluj în vara lui 2017, doar că Dan Petrescu (54 ani) nu a contat pe serviciile sale, iar anul următor s-a transferat la Albacete. Acolo, aflat într-un cantonament cu noua echipă, spaniolul a căzut de la etajul 3 al hotelului și nu a mai putut juca fotbal niciodată. 

Pelayo: „Există viață și după acest accident”

„E complicat să accept, dar există viață și după acest accident. Trebuie să pun în balanță ceea ce s-a întâmplat, pe asta mă concentrez. E adevărat că m-am simțit nostalgic, dar sunt foarte mulțumit cu cariera mea, cu toate lucrurile pe care le-am realizat”, a declarat Pelayo Novo pentru publicația AS.

Însă Pelayo nu s-a îndrepărtat de sport și a început să practice tenisul de câmp. La fel ca la fotbal, spaniolul a dus și această disciplină la rangul de profesie, iar acum participă la turnee în toată lumea. 

Pe 28 iunie 2022, Pelayo Novo a mai bifat o reușită în viața sa. Acesta s-a căsătorit cu logodnica sa și a postat un mesaj special pe contul oficial de Instagram, unde a vorbit despre încercările la care a fost supus. 

„Am meritat și ne-am bucurat. 

Viața ne aduce situații de depășit, dar și vide de îndeplinit. Nu vă pot promite că nu va fi primult, dar sunt sigur că vom lupta împreună pentru multe visuri!

Vă mulțumim că ne-ați fost alături!”, a fost mesajul postat de Pelayo Novo pe contul oficial de Instagram. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!