Un barbat nevinovat a fost ARESTAT dintr-un motiv incredibil! Politistii l-au SALTAT de acasa: totul s-a intamplat din cauza unui vecin

Un barbat nevinovat a fost ARESTAT dintr-un motiv incredibil! Politistii l-au SALTAT de acasa: totul s-a intamplat din cauza unui vecin

Un barbat nevinovat a fost ridicat de politisti din propria casa si dus direct in arest.

Un barbat nevinovat a fost arestat in Leicester, Anglia. Acesta a fost de acord sa-si ajute vecinul cu parola de la Wi-Fi, insa decizia urma sa il duca dupa gratii.

Vecinul a cautat materiale indecente pe internet, iar in momentul care politia s-a sesizat a fost la casa omului care apare in contractul sursei de internet.

Din fericire, barbatul nu a stat inchis decat cateva zile, dupa care adevaratul vinovat a fost prins si arestat.

Robert Mawby, barbatul care a fost acuzat, a recunoscut tot si anume descarcarea a peste 400 de imagini si videoclipuri interzise. Robert nu a fost la prima abatere de acest gen. In 2010 a mai fost inchis timp de 25 de saptamani pentru o fapta similara, anunta Daily Star.

De asemenea, Robert a incalcat si un ordin din partea politiei, fiind gasite la el acasa un telefon, un laptop si un hard disk de care autoritatile din Leicestershire nu fusesera informate.

Robert Mawby va fi din nou trimis la inchisoare.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Situația Covid se înrăutățește. La „Victor Babeș” nu mai sunt locuri pentru bolnavii în stare gravă
BRAT
Modifică setările cookies