Sotia lui Pablo Escobar povesteste cum a cucerit-o celebrul traficant de droguri cand avea 15 ani!

Sotia lui Pablo Escobar povesteste cum a cucerit-o celebrul traficant de droguri cand avea 15 ani!

Sotia lui Escobar a publicat o carte.

Victoria Henao, pe numele ei actual Maria Isabel Santos, este sotia celebrului Pablo Escobar. Aceasta a publicat recent o carte in care povesteste cum a fost viata alaturi de cel mai mare traficant de droguri din istorie.

Ajunsa la 58 de ani, femeia a dezvaluit ca viata ei a fost un calvar timp de 10 ani de zile, atat cat a durat razboiul dintre sotul ei si guvernul Columbian. "M-am simtit vinovata de teroarea care domnea in toata tara", a spus aceasta, cu referire la atentatele cu bomba executate de Escobar.

Victoria a dezvaluit de asemenea ca nu se gandea niciodata, atunci cand l-a cunoscut pe Pablo, ca va avea un asemenea destin. "Aveam 15 ani si il stiam pe Pablo ca fiind fiul unui paznic din oras, un om respectabil. Nu m-am gandit niciodata ca se va ajunge la aceasta poveste. Era un tanar cuceritor, imi spunea povesti si imi scria poezii", spune femeia, care a fugit in lume cu Escobar cand avea 15 ani, iar acesta 27.

Aceasta recomanda publicului sa citeasca "Pablo Escobar: Viata si inchisoarea mea" pentru a afla detalii nestiute despre povestea celui mai mare traficant din istorie.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Guvernul a eliminat restricția de vârstă pentru vaccinul AstraZeneca în România
BRAT

Modifică setările cookies