asiana peng Luca Reghecampf Virale

FOTO Sărbătoare în familia Reghecampf! Frumoasa Asiana își sărbătorește astăzi ziua. Ce mesaj i-a transmis Luca

Motiv de sărbătoare în familia Reghecampf. Asiana Peng, frumoasa iubită a lui Luca Reghecampf, își sărbătorește astăzi ziua de naștere.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 Ianuarie 2022, 14:08
Data actualizarii: Sambata 22 Ianuarie 2022, 14:23

Fosta gimnastă care trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de băiatul lui Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova, împlinește 22 de ani.

Luca și Asiana se află acum în Germania, acolo unde locuiesc alături de Mariana Pfeiffer, fosta soție a lui Reghecampf.

Frumoasa gimnastă a primit un buchet de flori de la iubitul său. Luca i-a fransmis un mesaj și prin intermediul rețelelor de socializare. „La mulți ani, iubirea mea”, a scris acesta pe contul său de Instagram.

Asiana Peng, dată afară din lotul de gimnastică al României

Tânăra a reușit să obțină numeroase medalii pentru România, iar în 2014 a participat la Campionatele Europene de la Sofia, însă în 2015 a fost exclusă din lot, ratând astfel participarea la Jocurile Olimpice din 2016. Motivul excluderii sale a fost legat de un scandal imens în care au fost implicați Mariana Bitang și Octavian Bellu, antrenorii din acea perioadă. 

Asiana i-a acuzat pe cei doi de abuzuri făcute în timpul cantonamentelor și antrenamentelor. După ce fata sa a fost exclusă, Silvana Peng a reacționat cu ajutorul unei scrisori deschise către MTS, în care se plângea de condițiile de pregătire de la Izvorani. 

„Cât poţi să duci? Vorbeau urât, nu vă spun, că mă revolt iarăşi. Mă tot întrebam de ce eu, o mână de fată?, şi nu eram nici cea mai slabă din echipă, ori poate că eram, nu ştiu, dar de ce nu m-au trimis acasă? N-am găsit răspunsul la modul lor de comportament… Îmi intrase în cap ideea să fug din cantonament, nu mai puteam îndura, dar îmi reveneam şi-mi spuneam că nu puteam lăsa totul baltă, dragostea pentru gimnastică învingea întotdeauna. Nu i-am spus niciodată mamei să vină să mă ia, doar la ultimul concurs, când m-au trimis în Franţa, după ce m-au anunţat că am rămas pe dinafara lotului, am sunat-o pe mama şi i-am spus că nu vreau să merg, pentru că şi atunci Adela Popa îşi bătea joc de mine şi vorbea cu subînţeles că n-o să mai fiu la lot. Eram dărâmată psihic, şi fizic, dat tot m-am comportat onorabil.

De îndată ce am ajuns la Izvorani, am înţeles că nu mai sunt stăpână pe viaţa mea, că nu mai decid eu aproape în nicio problemă, că sunt a nimănui, o gimnastă fără drepturi, doar cu obligaţii: nu mai aveam părinţi, îi vedeam foarte rar şi nu aveam voie să le spun nimic, din ceea ce se întâmpla în sala de antrenament; nu mai aveam prieteni, pentru că îmi luau telefonul, îl controlau şi n-aveam nicio altă metodă de comunicare; nu mai aveam timpul meu, în care să fac ce vreau; iar alimentaţia lipsea, uneori, cu desăvârşire – aici am aflat că poţi să şi mori de foame, aici mi-am pierdut şi cunoştinţa, din lipsa hranei şi multe dintre noi ne-am lovit şi ne-am accidentat, pentru că eram ameţite de nemâncare”, a povestit gimnasta la acea vreme pentru Ilfov Sport. 

Ulterior, mama fetei i-a denunțat la DNA pe cei doi antrenori, dar și pe Federația de Gimnastică, pentru abuz în serviciu. Ca răspuns, Federația a dat-o în judecată pe Silvana Peng pentru calomnierea foștilor șefi ai Federației și celor doi antrenori, iar despăgubirile cerute se ridicau la 100 000 de euro. Cu toate astea, familia Asianei a avut câștig de cauză, după decizia instanței din 2019, anunță okmagazine

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!