Ralf Scumacher Cora Schumacher Virale

O alta DRAMA in familia Schumacher: "Fiul meu nu vrea sa aiba de-a face cu mine!" Strigatul unei mame disperate

Situatia dureroasa in care se afla Michael Schumacher nu e una singulara in familia fostului pilot german.
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Septembrie 2020, 13:31
Data actualizarii: Miercuri 23 Septembrie 2020, 13:40

Fratele lui Michael, Ralf, e la randul lui un fost pilot de performanta, cu rezultate notabile inclusiv in Formula 1, acolo unde "Schumi" a scris istorie, cu 7 titluri cucerite de-a lungul timpului.

Daca Michael Schumacher se lupta in continuare cu efectele tragicului accident de schi din 2013, Ralf Schumacher are si el o problema delicata, legata de casnicia esuata cu Cora, femeia care i-a fost sotie timp de 14 ani (2001-2015) si care i-a daruit unicul copil, David Schumacher, care a mostenit pasiunea tatalui pentru cursele auto.

Separarea dintre Ralf si Cora a fost una cu scantei, cei doi luptandu-se pe custodia lui David, acum un varsta de 18 ani, acesta ramanand in cele din urma alaturi de tatal sau. Trist e insa faptul ca David, influentat probabil de Ralf, a rupt orice legatura cu mama sa.

Astfel, in propria sa emisiune de televiziune, Cora (43 de ani) si-a expus duererea. "Fiul meu nu vrea sa aiba nimic de-a face cu mine. Imi pot intelegge copilul, dar el trebuie sa mearga pe drumul sau liber si nestingherit. Ma doare ca nu pot sa fac parte din viata lui", a declarat Cora, aruncand intreaga vina pe Ralf Schumacher.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies