VIDEO EXCLUSIV Micuța fotbalistă care a apărut în reclamă cu Lionel Messi este din România: „Mi-a văzut fața și știe cine sunt!” 

Jucătoarea de fotbal care a filmat cu Lionel Messi este stabilită de 4 ani în România.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Noiembrie 2022, 09:36
Data actualizarii: Sambata 19 Noiembrie 2022, 09:39

Înainte de startul Campionatului Mondial din Qatar, Lionel Messi (35 ani) a fost protagonistul unei reclame la Byju's, o multinațională din India care se ocupă cu dezvoltarea educației. În spot, superstarul primește un e-mail de la o fană, care țină să-i mulțumească pentru că i-a fost cel mai bun profesor, chiar și de la distanță. 

Tahia a apărut în aceeași reclamă cu Lionel Messi 

Numele real al micuței este Tahia și locuiește în România de 4 ani. Letigimată la Dream Team București, Tahia este mândră că Lionel Messi a avut ocazia să o vadă.

„Da, pentru că mi-a văzut fața și știe cine sunt”, a declarat Tahia pentru știrile PRO TV și www.sport.ro

Tahia provine dintr-un mixt cultural. Mama este din Brazilia, iar tatăl din Franța, iar în ultimii 4 ani, România a devenit noua ei casă. 

„Da, nu doar ea, toată familia! (n.r. îl îndrăgește pe Lionel Messi). El e din Argentina, noi suntem din Brazilia, dar este un geniu. Prefer Argentina (n.r. în finala Campionatului Mondial), să nu divorțez de soțul meu! 

România a fost o supriză frumoasă pentru noi! Îmi vine să plâng, mă emoționez. Această țară chiar a fost bună cu noi”, a spus mama micuței. 

Modifică setările cookies